Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Alcatel @ MWC: Ανανέωση της σειράς Onetouch με νέα μοντέλαΗ Alcatel στην Βαρκελώνη έφερε στο προσκήνιο πάλι την σειρά τηλεφώνων της με την ονομασία «Onetouch» και μας παρουσίασε μερικά από τα 50 (!) τηλέφωνα που θα έχει η γκάμα της μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο λόγος για την ναυαρχίδα της εταιρείας, το OneTouch 990 το οποίο θα τρέχει το λογισμικό Android 2.2, με κάμερα 5 MegaPixels αυτόματης εστίασης, οθόνη 3,5 ίντσες, ενώ θα επιτρέπει την πρόσβαση σε δίκτυα 3G με υποστήριξη HSDPA. Δυστυχώς, η συσκευή είχε κάποια σοβαρά προβλήματα με τους χρόνους φόρτωσης των εφαρμογών αλλά και γενικά με την αποκρισιμότητά της κατά τη διάρκεια του MWC, γεγονός που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τους επισκέπτες της έκθεσης.

Μια δεύτερη συσκευή είναι το OneTouch 903, η οποία είναι dual - band και έρχεται με πληκτρολόγιο QWERTY διάταξης, κάμερα της τάξεως των 2 MegaPixel και περιβάλλον χρήσης σχεδιασμένο από τους τεχνικούς της Alcatel. Όπως καλά καταλάβατε, η συσκευή - μαζί με την Onetouch 890 - απευθύνεται σε χρήστες χωρίς πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Επίσης, η συσκευή Onetouch 908 θα τρέχει και αυτή με την σειρά της Android 2.2, αλλά με δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση 2.3 στο μέλλον. Θα εξοπλίζεται με κάμερα 2 MegaPixel και με δυνατότητες 3G συνδεσιμότητας και WiFi.

Τέλος, στις τελευταίες θέσεις της γκάμας της, θα έχει τα clamshell phones με τις ονομασίες OneTouch 602 και 665, τα οποία σύμφωνα με την ίδια δεν έχουν... «πεθάνει», αφού σύμφωνα με τους υθίνοντες της Alcatel, οι ανταγωνιστικές εταιρείες απλά επιλέγουν να μην τα προσφέρουν στους χρήστες.

: http://www.techandtech.gr/2011/02/alcatel-mwc-onetouch.html#ixzz1EE4B5KNb

Δεν υπάρχουν σχόλια: