Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το Google Translate τώρα και στο iPhone

Τον Αύγουστο του 2008, η Google είχε κυκλοφορήσει το Google Translate ως μια HTML5 web app για τους χρήστες του iPhone. Από σήμερα, το Google Translate είναι διαθέσιμο μέσω του App Store. Η νέα εφαρμογή έχει όλα τα χαρακτηριστικά της web app με κάποιες προσθήκες σχεδιασμένες να βελτιώσουν την συνολική εμπειρία μετάφρασης.
  • Μετάφραση ομιλίας

    Η νέα εφαρμογή δέχεται 15 γλώσσες ομιλίας και κάθε λέξη ή φράση μπορεί να μεταφραστεί σε περισσότερες από 50 γλώσσες. Έτσι ο χρήστης το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να πατήσει το εικονίδιο του μικροφώνου δίπλα από το textbox και να υπαγορεύσει αυτό που θέλει να μεταφράσει.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  speak_google_tran.png Εμφανίσεις:  2 Μέγεθος:  62,8 KB
  • Ακρόαση των μεταφράσεων

    Ο χρήστης είναι σε θέση να ακούσει τις μεταφράσεις σε 23 διαφορετικές γλώσσες. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή ομιλίας με αυτή της desktop έκδοσης του Google Translate, η οποία παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  listen_google_tran.png Εμφανίσεις:  1 Μέγεθος:  57,3 KB
  • Επιλογή πλήρους οθόνης

    Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα εύκολης μεγέθυνσης του μεταφρασμένου κειμένου σε πλήρη οθόνη. Ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να πατήσει το εικονίδιο για το ζουμ.

    Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  fullscrn_google_tran.png Εμφανίσεις:  4 Μέγεθος:  49,2 KB

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για κατέβασμα μέσω του App Store, σε όλες τις γλώσσες του iOS και σε iPhone ή iPod touch με έκδοση λογισμικού 3 ή νεότερη.

: http://www.techandtech.gr/2011/02/google-translate-iphone.html#ixzz1DTEsX1FJ

Δεν υπάρχουν σχόλια: