Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

HP Palm TouchPad- θα Πωλείται από τον Απρίλιο;



undefined
Στην επίσημη παρουσίαση του TouchPad, δεν είχε δοθεί ημερομηνία διάθεσης της συσκευής, αλλά εποχή: το καλοκαίρι. Για αυτό μας προξένησε έκπληξη, που ο ιστότοπος DigiTimes, αναφέρει ότι η ΗΡ θα ξεκινήσει παραδόσεις στα καταστήματα τον Μάρτιο και πωλήσεις της ταμπλέτας των Απρίλιο.
Και μάλιστα αναφέρουν, ότι στα σχέδια της ΗΡ είναι οι πωλήσεις της συσκευής να ξεπεράσουν τα 4 με 5 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι το τέλος του 2011. Από αυτά που γνωρίζουμε, από την πρώτη επαφή με την συσκευή και από την λεπτομερή κουβέντα που είχαμε με τον Jon Rubinstein (πρώην επικεφαλής της Palm και νυν υπεύθυνο μέσα στην ΗΡ για τα προϊόντα με webOS), πώληση της συσκευής μέσα στον Απρίλιο μας φαντάζει εξαιρετικά επιθετικό στόχο.
Να σημειώσουμε εδώ, ότι το ιστορικό των προβλέψεων του DigiTimes, για προϊόντα εταιρειών εκτός των συνόρων της (Ταϊβάν) δεν είναι ιδιαίτερο καλό. Βέβαιο ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΡ, Leo Apotheker, είχε πει ότι πρέπει να φέρνουν τα προϊόντα στη αγορά πολύ πιο γρήγορα απ'ότι στο παρελθόν, και μας υποσχέθηκε μία μεγάλη αποκάλυψη στην εκδήλωση της ΗΡ στις 14 Μαρτίου. Αναμένουμε λοιπόν.
Πηγή: engadget  [via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/hp-palm-touchpad.html#ixzz1EiW2anYc

Δεν υπάρχουν σχόλια: