Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Huawei @ MWC: Ένα ακόμα IDEOS και... το slim που λέγαμε;



To θυμάστε το slim tablet της Huawei για το οποίο σας γράφαμε πριν μια εβδομάδα; Ε, είναι πλέον πραγματικότητα, μετά την επίσημη ανακοίνωση Τύπου της εταιρείας. Το IDEOS X7 slim, είναι ένα ακόμα Android tablet - μέσα στον χαμό της εποχής- το οποίο έχει πάχος μόλις 12.5 χιλιοστά, βασίζεται -δυστυχώς- στην έκδοση 2.2 του λειτουργικού συστήματος της Google, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για κάποια αναβάθμιση στην πολυπόθητη έκδοση 3.0.

Όπως μας «αποκαλύπτει» το «7» στην κωδική του ονομασία, το IDEOS X7 slim προσφέρει μια capacitive οθόνη αφής 7 ιντσών και ανάλυσης 480 x 800 pixels, με δυνατότητα αναπαραγωγής HD Video στα 720p και ένα αρκετά ελκυστικό UI σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι... απεσταλμένοι μας στο MWC. Το συμπαθές tablet διαθέτει επίσης έναν audio player υψηλής πιστότητας, επιτρέπει τη σύνδεση μέσω Bluetooth και WiFi (IEEE 802.11 b/g/n), ενώ είναι συμβατό με κάρτες SIM για 3G πρόσβαση σε υπηρεσίες HSDPA/USUPA. Αναμένεται στην Ευρωπαική αγορά, κάποια στιγμή του Απρίλη με τιμή κάτω από 300$ προ φόρων.

Η οικογένεια IDEOS καλωσόρισε βέβαια και ένα ακόμα τέκνο της, με την ονομασία IDEOS X3, μια έξυπνη συσκευή δηλαδή που απευθύνεται σε μέσους χρήστες - λάτρεις του Android OS. To κινέζικο Android smartphone βασίζεται στην έκδοση 2.3 του λειτουργικού συστήματος της Google, προσφέρει μια TFT οθόνη αφής 3.2 ιντσών, μια κάμερα ανάλυσης 3.2 MPixels, ενώ - σύμφωνα πάντα με τους σχεδιαστές της Huawei- διαφημίζεται σαν το λεπτότερο smartphone με οθόνη 3.2 ιντσών... με πάχος που δεν ξεπερνά τα 11.2 χιλιοστά. Η κινεζική δημιουργία αναμένεται στα μέρη μας μετά την Άνοιξη του 2011 σε τιμή κάτω από τα 200$ προ φόρων.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/huawei-mwc-ideos-slim.html#ixzz1EE4W0uq2

Δεν υπάρχουν σχόλια: