Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

οι τρεις παραλλαγές στις οποίες θα διατίθεται το iPad2




Έχουν διαρρεύσει πλέον οι τρεις παραλλαγές στις οποίες θα διατίθεται το iPad2. Η πρώτη θα είναι WiFi only και στην αρχική παραγγελία κατασκευάστηκαν 1.9 εκατομμύρια κομμάτια ή 38% της συνολικής ποσότητας των 5.000.000 τεμαχίων. Σε μεγαλύτερες ποσότητες 2.3 εκατομμύρια ή 46% θα παραχθεί η έκδοση Κ94 η οποία μας αφορά, αφού εκτός από WiFi έχει 3G, ενώ σε μικρότερες ποσότητες, 800.000 τεμάχια ή 16%, θα παραχθεί η αμερικανική / ασιατική έκδοση η οποία είναι 3G CDMA.
Όλες οι εκδόσεις περιλαμβάνουν ποικιλία μοντέλων τα οποία θα διαφοροποιούνται ως προς την μνήμη. Η συναρμολόγηση των iPad2, το οποίο έχει αποκτήσει ήδη το «παρατσούκλι» iPad Too,  γίνεται στην Κίνα από την εταιρεία Foxconn. Οι βασικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά iPad, είναι ότι το νέο μοντέλο θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο, θα διαθέτει κάμερες, επανασχεδιασμένο ηχείο και λεπτή οθόνη TFT LCD τεχνολογίας IPS/FFS, η οποία θα αποδίδει καλύτερα κάτω από το φως του ήλιου. Τελικά δεν θα περιλαμβάνει οθόνη Retina, κάτι που εκτιμάται ότι θα συμβεί στην επόμενη γενιά iPad. Από την άλλη, ενώ είναι βέβαιο ότι θα μετακινηθεί η SIM σε άλλο σημείο, διαψεύδονται οι φήμες ότι θα υπάρχει slot για κάρτα SD αλλά εξακολουθεί η φημολογία για το mini USB port. Οι πληροφορίες σε κάθε περίπτωση αναφέρουν καλύτερες επιδόσεις, εξαιρετικά γραφικά και μεγαλύτερη αυτονομία.
Ίσως τα περισσότερα από αυτά να τα γνωρίζετε. Αυτό που προέκυψε μόλις χθες, είναι ότι ενώ πριν λίγες ημέρες οι πληροφορίες μιλούσαν για καθυστέρηση στην παραγωγή του νέου iPad και μία βδομάδα πριν ανακοινώθηκε το event, χθες και σήμερα το Internet έχει πάρει φωτιά από τις φήμες ότι ενδέχεται η συσκευή να είναι διαθέσιμη αμέσως μετά το event της Τετάρτης 2 Μαρτίου!!!
Οι συγκεκριμένες φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά και δεν διαψεύστηκαν κατά την προσφιλή τακτική της αμερικανικής εταιρείας, η οποία εφαρμόζει πιστά όλους τους κανόνες του marketing “της αναμονής και των προσδοκιών”.
Τις φήμες για άμεση διάθεση ενισχύει το γεγονός ότι όλο το event της Τετάρτης είναι «χτισμένο» πάνω στο iPad2, κάτι στο οποίο κάνουν άμεση αναφορά και οι επίσημες προσκλήσεις, ενώ αρκετοί θεωρούν ότι έχει τεθεί σε συναγερμό ο γνωστός άριστος μηχανισμός της Apple για την άμεση διανομή οπουδήποτε προϊόντος σε χρόνο dt. Stay tuned γιατί θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.
Το βέβαιο είναι ότι την Τετάρτη στις 10 το πρωί (ώρα San Fransicso) που σημαίνει 8 το βράδυ για μας θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας σε live μετάδοση, με τη φροντίδα του BBC, που έχει αναλάβει το webcast, όλο το event. [via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/ipad2.html#ixzz1FFkw19UK

Δεν υπάρχουν σχόλια: