Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Νέο δημοσίευμα αντικρούει τις αναφορές για iPhone nano

undefined

Νέα αναφορά που δημοσιεύεται σήμερα αντικρούει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός iPhone μικρότερο σε διαστάσεις, το φημολογούμενο iPhone nano. Τις προηγούμενες μέρες δύο ξεχωριστές πηγές (1, 2) ανέφεραν ότι η Apple σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός iPhone nano που θα κοστίζει πολύ λιγότερο για να χτυπήσει τα low-end Android μοντέλα.
Σήμερα, όμως, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο για λανθασμένη πληροφόρηση αφού το Ν97 (η κωδική ονομασία του υποτιθέμενου iPhone nano) αποτελεί ουσιαστικά το Verizon iPhone 4 που κυκλοφόρησε πριν μια βδομάδα. Η Apple, όντως, σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός «φθηνού» iPhone αλλά χωρίς να αλλάξει τις διαστάσεις του αφού κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο στην κατασκευή και δεν θα είχε σημαντική επίδραση στο κόστος. Αντίθετα, η Apple σκέφτεται να μειώσει το κόστος των υλικών του iPhone 4 κάνοντάς το το «φθηνό» μοντέλο μόλις κυκλοφορήσει το iPhone 5.
H αναφορά υποστηρίζει ότι τα νέα iPhone θα ελέγχονται με φωνητικές εντολές, κάτι που επιβεβαίωναν και οι προηγούμενες αναφορές, και ότι θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη αναβάθμιση στο MobileMe (1;) επιτρέποντας στους χρήστες τον ασύρματο συγχρονισμό φωτογραφιών και media περιεχομένου σε διάφορες συσκευές από το cloud δωρεάν αντί των $99/έτος που κοστίζει σήμερα.

: http://www.techandtech.gr/2011/02/iphone-nano.html#ixzz1EU41tPoZ

Δεν υπάρχουν σχόλια: