Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Samsung Galaxy SL i9003

undefined

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες όπου η έκθεση Mobile World Congress θα ανοίξει τις πύλες της για φέτος στην Βαρκελώνη το χρονικό διάστημα 14-17 Φεβρουαρίου, όλο και περισσότερες εταιρίες αφήνουν να διαρρεύσουν στο Διαδίκτυο, λίγες ημέρες πριν, πληροφορίες σχετικά με νέες συσκευές που πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στην παραπάνω έκθεση.

Την ίδια τακτική ακολουθεί και η Samsung παρουσιάζοντας πλέον επίσημα το Galaxy SL i9003, που ενδεχομένως να παρουσιάζει αρκετές εξωτερικές ομοιότητες με το περίφημο Samsung Galaxy S (GT-I9000), ωστόσο υπάρχουν πολλές και ουσιαστικές διαφοροποιήσεις.

Το νέο smartphone από την Samsung θα φέρει την έκδοση Android 2.2 (Froyo), ενώ αργότερα η εταιρεία θα κυκλοφορήσει update στο Android 2.3 (Gingerbread). Στο Galaxy S συναντήσαμε την ευκρινέστατη οθόνη Super Amoled, στο Galaxy SL η οθόνη αυτή αντικαταστάθηκε με μια Superclear-LCD 4 ιντσών και ανάλυση 480x800pixels. Διαφορετικός θα είναι και ο επεξεργαστής καθώς το νέο μοντέλο εφοδιάζεται με τον Samsung Hummingbird TI OMAP 3630 χρονισμένος στο 1GHz. Όσον αφορά τον τεχνικό τομέα, έχουμε μια κάμερα των 5 mpixel η οποία δυστυχώς δεν διαθέτει Led flash, μια webcam, ενσωματωμένο δέκτη GPS, βελτιωμένη αυτονoμία μπαταρίας που ανέρχεται σε 7,5 ώρες μέγιστο, εσωτερική μνήμη 16gb, ενώ το πάχος του πρόκειται να είναι μεγαλύτερο κατά 1mm (10.6mm) και με βάρος μεγαλύτερο κατά 12gr. Τέλος, η μεταφορά δεδομένων γίνεται μέσω των HSPA, Bluetooth,WLAN-N και USB.

Επίσημη ανακοίνωση για τις χώρες που θα κυκλοφορήσει, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, ωστόσο το περιμένουμε να εμφανιστεί στην Ευρωπαϊκή και Ασιατική αγορά με τιμή που προς το παρόν μένει άγνωστη.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/samsung-galaxy-sl-i9003.html#ixzz1DOPsqzkf

Δεν υπάρχουν σχόλια: