Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Samsung @ MWC: Παρουσίασε τα multimedia gadgets Galaxy S WiFi 4.0 και 5.0



Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Samsung Galaxy S στις διεθνείς αγορές, ο κορεάτικος κατασκευαστής παρουσιάζει δυο νέες συσκευές ψυχαγωγίας, τα Samsung Galaxy S WiFi 4.0 και 5.0, και επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη σειρά των Galaxy προϊόντων που χρησιμοποιούν τη δημοφιλή πλατφόρμα Android.

Πρόκειται για μοντέλα που προσφέρουν πλούσιες multimedia υπηρεσίες, όπως ακριβώς στο Galaxy S, χωρίς όμως ο χρήστης να χρειάζεται να δεσμευτεί σε συμβόλαια και πρόσφορες παρόχων, αφού δεν λειτουργούν σαν κινητά τηλέφωνα. Ευτυχώς όμως, με υπηρεσίες όπως βιντεοκλήσεις μέσω VoIP και multi-codec υποστήριξη βίντεο και ήχου, τα Samsung Galaxy S WiFi 4.0 και 5.0 θα κρατήσουν το χρήστη σε πλήρη ψυχαγωγία.

Ο JK Shin, πρόεδρος και επικεφαλής του Mobile Communications Business της Samsung, δήλωσε πως ιδιαίτερα το Samsung Galaxy S WiFi 4.0 είναι το τέλειο προϊόν για τους λάτρεις των πολυμέσων που θέλουν να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις ψυχαγωγίας στο χώρο των έξυπνων συσκευών. Πρόσθεσε επίσης οτι υπάρχει τεράστια ζήτηση για πρόσβαση σε εφαρμογές και χρήση πολυμέσων εν κινήσει και με το Samsung Galaxy S WiFi 4.0 έχει δημιουργηθεί μια συσκευή, που προσφέρει ότι το Samsung Galaxy S αλλά σε... λογική τιμή.

Οι συσκευές βασίζονται στο Android 2.2 «Froyo» και είναι εφοδιασμένες με WiFi 802.11 b/g/n για πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές, που καλύπτουν ένα τεράστιο φάσμα περιεχομένου πολυμέσων και χρήσιμες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Η VoIP υποστήριξη μέσω Skype επιτρέπει την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω WiFi, καθώς και δωρεάν κλήσεις μεταξύ των χρηστών του Skype, ενώ η πρόσβαση σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter ή το Facebook θα κρατήσουν το χρήστη σε συνεχή επικοινωνία.

Με πρόσβαση σε πάνω από 230,000 εφαρμογές διαθέσιμες στο Android Market, τα Samsung Galaxy S WiFi 4.0 και 5.0 είναι πλήρως προσαρμόσιμες έξυπνες συσκευές με ενσωματωμένο GPS. Επίσης υπάρχει και υποστήριξη Qik βίντεο για την άμεση προβολή των video προς τους αγαπημένους του. Οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα εγγραφής υψηλής ποιότητας βίντεο και λήψης φωτογραφιών και υποστηρίζουν DivX HD, επιτρέποντας την αναπαραγωγή υψηλής ευκρίνειας βίντεο με ποιότητα Super Clear LCD στο Galaxy S WiFi 4.0, ενώ υπάρχει υποστήριξη multi-codec, συμπεριλαμβανομένων MPEG4, H264, DivX, XviD, WMV. Τέλος, η τεχνολογία Samsung SoundAlive προσφέρει συμφωνα με την εταιρεία, ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου, με βαθύτερα μπάσα, επιτρέποντάς σας να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να μοιράζεστε τη μουσική σας όπου και αν βρίσκεστε.

Τα Samsung Galaxy S WiFi 4.0 και 5.0 θα είναι διαθέσιμα μέσα στο πρώτο εξάμηνο στις διεθνές αγορές ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και όπως είναι προφανές, επιχειρούν να «κλέψουν» κόσμο από το iPod Touch της Apple.

Τεχνικά χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S WiFi 4.0 και 5.0
  • Διαστάσεις: Δεν έχει επιβεβαιωθεί
  • Βάρος: Δεν έχει επιβεβαιωθεί
  • Οθόνη: 4 ιντσών Super Clear TFT (Galaxy S WiFi 4.0) / 5 ιντσών WVGA TFT ανάλυσης 480 x 800 pixels (Galaxy S WiFi 5.0)
  • Επεξεργαστής: Hummingbird 1Ghz (Galaxy S WiFi 5.0)
  • Λειτουργικό: Android 2.2 (Froyo)
  • Εσωτερική μνήμη: Επιλογή 8GB/16GB (Galaxy S WiFi 4.0) / 16GB/32GB (Galaxy S WiFi 5.0)
  • Εξωτερική μνήμη: Έως και 32GB με microSD
  • Μπαταρία: 1200 mAh (Galaxy S WiFi 4.0) / 2500 mAh (Galaxy S WiFi 5.0)
  • Κάμερα: 3,2 Mega pixel οπίσθια με LED flash, VGA εμπρόσθια (Galaxy S WiFi 4.0) / 5 Mega pixel οπίσθια με LED flash, VGA εμπρόσθια (Galaxy S WiFi 5.0)
  • Αναπαραγωγή video: 720p
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 3.0, and Wi-Fi 802.11b/g/n
  • Υπόλοιπα χαρακτηριστικά: GPS, αισθητήρα επιτάχυνσης, πυξίδα, FM ράδιο[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/samsung-mwc-multimedia-gadgets-galaxy-s.html#ixzz1EED3XDn3

Δεν υπάρχουν σχόλια: