Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Sky Reader : Μια ματιά στον... ουρανό

undefinedΤον τελευταίο καιρό, ίσως έχει καταντήσει λιγάκι κουραστικό να εμφανίζονται συνεχώς πανομοιότυπες εφαρμογές που απλώς δείχνουν την κατάσταση του καιρού. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν έκανε την εμφάνισή της μια νέα εφαρμογή η οποία μπορεί να απεικονίζει στην οθόνη σας την κατάσταση του ουρανού; Ναι, είναι αλήθεια, με το Sky Reader, μπορείτε να δείτε τον ουρανό όπως ακριβώς είναι στην περιοχή που βρίσκεστε εκείνη την στιγμή και λειτουργεί με την βοήθεια του GPS.

Εκτός από τα ενημερωτικά στοιχεία που αναφέρονται στον έλεγχο θερμοκρασίας, δύναμης ανέμου και ατμοσφαιρικής πίεσης, έχετε την δυνατότητα να προσδιορίσετε κάθε σημείο του ορίζοντα και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ή την ανατολή με ένα απλό κλίκ στην οθόνη της συσκευής σας. Επιπλέον, αποκτάτε πρόσβαση και σε αλλες περιοχές που σας ενδιαφέρουν ώστε να δείτε φωτογραφίες και από άλλα σημεία. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και με άλλους Sky Friends που χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή, ώστε να μοιράζεστε τις πληροφορίες σας.

Προς το παρόν, η πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο MWC και αρχικά θα διατίθεται μονάχα για την Κορέα και την Κίνα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κυκλοφορήσει μετέπειτα και για τις Ευρωπαϊκές αγοράς εντελώς δωρεάν.

[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/02/sky-reader.html#ixzz1EJhqi1dv

Δεν υπάρχουν σχόλια: