Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Sony- παρουσιάζει τα νέα Vaio notebook SB και το desktop της σειράς L με οθόνη αφής



Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  SB_01.jpg Εμφανίσεις:  3 Μέγεθος:  154,2 KB
  • Λεπτό και ελαφρύ, με νέα, κομψή σχεδίαση «full flat» για ευκολότερη μεταφορά και εξαιρετική αντοχή
  • Δουλέψτε και παίξτε περισσότερη ώρα με το νέο, «έξυπνο» concept διαχείρισης μπαταρίας
  • Οθόνη VAIO Display Plus 13.3” (33,7 εκ.)
  • Σύστημα Dynamic Hybrid Graphic για ισορροπία ανάμεσα στη διάρκεια μπαταρίας και την απόδοση
  • Λειτουργία Fast Boot και άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο για μεγαλύτερη παραγωγικότητα
  • Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (Backlit) και αισθητήρας φωτισμού
  • Σύστημα VAIO «everywair» 3G WWAN (σε επιλεγμένα μοντέλα)

Οι δυνατότητες, το design και η ευκολία στη μεταφορά συνδυάζονται μοναδικά στο VAIO S Series, το νέο λεπτό notebook από τη Sony, διάστασης 13.3” (33,7 εκ.).

Το λεπτό, ελαφρύ VAIO της σειράς S διαθέτει μια νέα, απόλυτα επίπεδη («full flat») σχεδίαση από μαγνήσιο με μεγάλη επιφάνεια επαφής από αλουμίνιο, για αντοχή, μικρότερο βάρος, χρηστικότητα και καλύτερη εμφάνιση. Διαθέτει επίσης έναν έξυπνα κρυμμένο μηχανισμό άρθρωσης, ο οποίος δεν αποσπά το βλέμμα σας από την οθόνη. Το πάχος του notebook είναι λιγότερο από 24 χιλιοστά, ενώ το βάρος των περίπου 1,75 κιλών δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου στις μετακινήσεις σας.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  SB_02.jpg Εμφανίσεις:  2 Μέγεθος:  178,0 KBΤο νέο VAIO της σειράς S παρουσιάζει ένα νέο, έξυπνο concept διαχείρισης μπαταρίας, το οποίο θα σας επιτρέψει να δουλεύετε μέρα-νύχτα χωρίς διακοπή. Η εσωτερική μπαταρία λιθίου –πολυμερούς παρέχει ενέργεια για λειτουργία μέχρι και 7 ωρών (σε λειτουργία Stamina). Συνδυάζεται με μια δεύτερη, λεπτή μπαταρία λιθίου – πολυμερούς (προαιρετική), την οποία μπορείτε να φορτίζετε ανεξάρτητα από το PC και να την τοποθετείτε χωρίς να αφαιρείτε την εσωτερική μπαταρία. Η δεύτερη μπαταρία προσαρμόζεται χωρίς να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το PC, αυξάνοντας τη διάρκεια μπαταρίας μέχρι και στις 14 ώρες, αν βρίσκεστε μακριά από πηγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Το σύστημα Dynamic Hybrid Graphic χρησιμοποιεί χωρίς πρόβλημα, είτε την ενσωματωμένη στη μητρική πλακέτα μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU), είτε την υψηλής απόδοσης κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 6000 Series (με 512 MB), ανάλογα με την εργασία που εκτελείται. Ανεξάρτητα από το αν απολαμβάνετε HD βίντεο, το οποίο απαιτεί μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, ή απλά κρατάτε σημειώσεις, το δικό σας Vaio S πάντοτε θα κρατά την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η οθόνη VAIO Display Plus των 13.3” (33,7 εκ.) δίνει ζωή σε όλα τα έγγραφά σας, με εξαιρετική φωτεινότητα, χρωματική αντίθεση, διαύγεια και ευκρίνεια. Η επίστρωση χαμηλής ανάκλασης που διαθέτει η LCD οθόνη, σας επιτρέπει άνετη παρακολούθηση σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ της εξάλειψης των ανακλάσεων και της διαύγειας των εικόνων. Με ανάλυση 1366x768, αυτή η πραγματικά ευρεία οθόνη διαθέτει την ιδανική σχεδίαση για πλοήγηση στο διαδίκτυο με δύο σελίδες ανοιχτές δίπλα – δίπλα.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  SB_03.jpg Εμφανίσεις:  2 Μέγεθος:  233,9 KBΤο πληκτρολόγιο φωτίζεται εσωτερικά (backlit) και διαθέτει σχεδιασμό «isolation» για να πληκτρολογείτε με άνεση την ημέρα ή τη νύχτα. Υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου, ο οποίος αυτόματα χαμηλώνει τη φωτεινότητα της υψηλής ποιότητας οθόνης, ώστε να εξοικονομείτε ενέργεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το VAIO της σειράς S σχεδιάστηκε με γνώμονα την παραγωγικότητα στην καθημερινότητά σας. Η λειτουργία Fast Boot ενεργοποιεί το VAIO της σειράς S στο μισό χρόνο από ένα συμβατικό notebook, όταν «φορτώνει» τα Genuine Windows® 7. Ο χρόνος που εξοικονομείτε είναι σημαντικός όταν δουλεύετε με προθεσμίες ή όταν βιάζεστε στο αεροδρόμιο. Υπάρχει επίσης ένα εύκολα προσβάσιμο κουμπί WEB το οποίο ενεργοποιεί την πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε δευτερόλεπτα. Είναι ιδανικό για να ελέγξετε τα τελευταία σας e-mail, ενώ κάθεστε σε μία καφετέρια ή στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου.

Σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς θα βρείτε ενσωματωμένο το σύστημα VAIO «everywair» 3G WWAN, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέεστε στο διαδίκτυο εν κινήσει μέσω του δικού σας παρόχου mobile broadband σε ταχύτητες μέχρι και 7.2 Mbps.

Στα αξεσουάρ της σειράς περιλαμβάνονται, η εξωτερική μπαταρία BPSC24, η οποία πωλείται με το δικό της προσαρμογέα φόρτισης και μια νέα βάση port replicator στην οποία μπορείτε να συνδέσετε (dock) το VAIO της σειράς S και να δουλέψετε για όσο διάστημα διαρκέσει η φόρτιση της εξωτερικής μπαταρίας BPSC24.

ΜοντέλοVPCSB1S1E/W
ΕπεξεργαστήςIntel® Core™ i5-2410M
Λειτουργικό ΣύστημαGenuine Windows® 7 Home Premium (64bit)
Μνήμη4GB DDR3 1333 Mhz SDRAM
Drive500GB Serial ATA
Oθόνη33,7 εκ. (13.3”) VAIO Display Plus (1366x768) με λόγο πλευρών 16:9 (ευρεία)
Υβριδικό Σύστημα ΓραφικώνAMD Radeon™ HD 6470M + Intel® HD Graphics
Οδηγός Οπτικού ΜέσουDVD SuperMulti
Άλλα χαρακτηριστικά
  • WLAN 802.11b/g/n,
  • 3G WWAN, Bluetooth® 2.1,
  • Hi-Speed USB 2.0 (x2),
  • SuperSpeed USB 3.0 (x1),
  • HD web camera με επεξεργαστή «Exmor»,
  • πλήκτρα VAIO Assist και Hybrid graphics,
  • σύστημα Fast boot
Διαστάσεις(ΒxΥxΠ) 224,5 x 23,9 x 331χιλιοστά (κατά προσέγγιση)
Βάρος1,75 κιλά (κατά προσέγγιση) με την παρεχόμενη μπαταρία

Οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανά μοντέλο. Παρακαλώ, για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των VAIO laptops.




Δείγμα τελειότητας: Νέο VAIO L Series από τη Sony
«Όλα-σε-ένα» multimedia PC με Full HD οθόνη αφής 24” και "Edge Access", Blu-Ray Disc και κουμπί one-touch web


Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  L Series 01.jpg Εμφανίσεις:  1 Μέγεθος:  100,3 KB
  • Λεπτό desktop PC για εξοικονόμηση χώρου, με μεγάλη οθόνη αφής multi-touch
  • Εύκολος έλεγχος των λειτουργιών με τον πρωτοποριακό αισθητήρα αφής στο πλαίσιο της οθόνης
  • Οθόνη Full HD VAIO Display Plus 24” (61 εκ.), με οπίσθιο φωτισμό LED
  • HD Web κάμερα, με επεξεργαστή «Exmor», για video chat με καθαρότερη εικόνα
  • Οδηγός Blu-ray Disc και σύστημα ήχου S-Force Front Surround 3D για συναρπαστικές στιγμές ψυχαγωγίας
  • Χρήση της οθόνης ως Full HD monitor για να απολαμβάνετε το PlayStation®3 και άλλες συνδεδεμένες συσκευές, ακόμη και όταν ο υπολογιστής είναι απενεργοποιημένος
  • Άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού (one-touch WEB access)

Όλοι στην οικογένεια μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους βίντεο, ή φωτογραφίες, να παίξουν παιχνίδια και όχι μόνο, με το νέο, στιλάτο multimedia PC VAIO της σειράς L από τη Sony.

Το «όλα-σε-ένα» VAIO L Series θα γίνει εύκολα το επίκεντρο της δικής σας συλλογής home multimedia. Ιδανικό για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας, λεπτό και χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερο χώρο, διαθέτει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και ρυθμιζόμενης κλίσης οθόνη τύπου «floating» που βασίζεται σε ένα κομψό στήριγμα σχήματος V.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  L Series 02.jpg Εμφανίσεις:  1 Μέγεθος:  204,5 KBΤο εκπληκτικό design της σειράς VAIO L χαρακτηρίζεται από την Full HD VAIO Display Plus οθόνη των 24” (61 εκ.), με οπίσθιο φωτισμό LED. Αυτή η τεράστια οθόνη «δίνει ζωή» στις ταινίες, φωτογραφίες, τη μουσική και τα παιχνίδια σας, με εκπληκτική ευκρίνεια και αντίθεση.

Είναι πανεύκολο να αποκτήσετε μια… διαδραστική σχέση με τη media συλλογή σας, χρησιμοποιώντας τη full-frame οθόνη αφής multi-touch. Ανοίξτε τους φακέλους σας και κάντε scroll, ζουμάρετε και περιστρέψτε τις φωτογραφίες σας κουνώντας απλώς τα δάχτυλά σας, χωρίς να χρειάζεστε ποντίκι ή να μπείτε σε κάποιο μενού.

Χάρη σε μία εκπληκτική καινοτομία από τη Sony, η LCD οθόνη του VAIO L Series διαθέτει ένα νέο ενεργό πλαίσιο αφής («Edge Access»), το οποίο σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες χωρίς τη βοήθεια του ποντικιού.

Αγγίζοντας το logo VAIO στην επάνω γωνία του πλαισίου, ενεργοποιείτε το πρόγραμμα Media Gallery – ιδανικό για να επεξεργάζεστε και να απολαμβάνετε τη συλλογή των φωτογραφιών, των βίντεο και των μουσικών σας αρχείων. Άλλες «ενεργές» περιοχές του πλαισίου σάς βοηθούν να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, να μεγεθύνετε έγγραφα ή ιστοσελίδες, να μεταβαίνετε εύκολα στα «παράθυρα» της οθόνης, να ενεργοποιήσετε ένα on-screen εικονικό πληκτρολόγιο, ή να διαβάσετε τον εύχρηστο οδηγό χρήσης. Στο πλαίσιο υπάρχει και φωτιζόμενο λογότυπο της Sony, του οποίου η ένταση ρυθμίζεται με το χέρι για να δουλεύετε με άνεση και σε χώρους με λιγότερο φωτισμό.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  L Series 04.jpg Εμφανίσεις:  2 Μέγεθος:  80,9 KBΕξοπλισμένη με την τελευταία γενιά των ταχύτατων επεξεργαστών Intel® Core™ i5, η σειρά VAIO L Series είναι αρκετά ισχυρή για να διαχειριστείτε τις σύγχρονες συλλογές media. Οι τελευταίας γενιάς κάρτες γραφικών NVIDIA με υποστήριξη DX11, εξασφαλίζουν ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία HD video με τα νέας γενιάς PC games που έχουν σχεδιαστεί για πολυπύρηνους επεξεργαστές.

Aνεξάρτητα από το αν παίζετε παιχνίδια ή βλέπετε ταινίες HD, το σύστημα S-Force Front Surround 3D έρχεται να ολοκληρώσει την HD ψυχαγωγική σας εμπειρία προσφέροντας δυνατό, ρεαλιστικό ήχο.

Η ενσωματωμένη διαδικτυακή κάμερα υψηλής ανάλυσης που διαθέτει επεξεργαστή «Exmor», σας προσφέρει καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Είναι ιδανική για ακόμα πιο ρεαλιστικά web chats και βιντεοκλήσεις.

Με ένα άγγιγμα του κουμπιού WEB, συνδέεστε στο διαδίκτυο σε δευτερόλεπτα. Υπάρχει επίσης το κουμπί ASSIST που ενεργοποιεί το λογισμικό VAIO Care για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα και να διατηρείτε το δικό σας VAIO σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  L Series 05.jpg Εμφανίσεις:  3 Μέγεθος:  109,7 KBΜια έξοδος HDMI συνδέει το VAIO της σειράς L σε οποιαδήποτε HD Ready τηλεόραση για να παρακολουθήσετε βίντεο, φωτογραφίες, γραφικά ή να παίξετε παιχνίδια. Υπάρχει επίσης υποδοχήHDMI η οποία μετατρέπει το VAIO σε ένα Full HD monitor, ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένο. Έτσι, θα απολαύσετε εξαιρετικής ποιότητας εικόνα με εκπληκτική λεπτομέρεια και αντίθεση στα παιχνίδια του PLAYSTATION 3, αλλά και σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές εικόνας HD.

Η ασύρματη μεταφορά δεδομένων γίνεται πιο γρήγορα με το Bluetooth 3.0, ενώ η θύρα USB SuperSpeed 3.0 επιταχύνει την ταχύτητα μεταφοράς αρχείων έως και 10 φορές σε σύγκριση με το USB 2.0.

Η οικογένεια των «όλα-σε-ένα» multimedia PC VAIO L Series με οθόνες 24” από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από αρχές Απριλίου 2011.

ΜοντέλοVAIO VPCL21M1E/B
ΕπεξεργαστήςIntel® Core™ i5-2410QM
Λειτουργικό ΣύστημαGenuine Windows® 7, έκδοση Home Premium 64bit
Μνήμη4GB DDR3 SDRAM (1333MHz)
Σκληρός Δίσκος1TB Serial ATA (7200rpm)
Οθόνη61 εκ. (24.0”) VAIO Display Plus (1920x1080) multi-touch με «Edge Access»
ΓραφικάNVIDIA® GeForce® GT 540M
Οδηγός Οπτικού ΔίσκουBlu-ray Disc™ ROM Drive με δυνατότητα DVD SuperMulti
Άλλα χαρακτηριστικά
  • WLAN 802.11b/g/n,
  • Bluetooth® Ver 3.0 + HS,
  • Hi-Speed USB 2.0 (x3),
  • SuperSpeed USB 3.0 (x2),
  • έξοδος HDMI (x1),
  • είσοδος HDMI (x1),
  • HD Web Camera με επεξεργαστή «Exmor»,
  • σύστημα S-Force Front Surround 3D,
  • τεχνολογία Dolby Home Theater®,
  • εσωτερικά στερεοφωνικά ηχεία 5,5W+5,5 W,
  • κουμπί απενεργοποίησης οθόνης DISPLAY OFF,
  • κουμπί ASSIST,
  • κουμπί WEB, κουμπί VAIO,
  • ασύρματο πληκτρολόγιο και
  • ασύρματο ποντίκι λέιζερ

Οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο. Παρακαλώ επισκεφθείτε τη διεύθυνση VAIO για περισσότερες λεπτομέρειες.

: http://www.techandtech.gr/2011/02/sony-vaio-notebook-sb-desktop-l.html#ixzz1En8DVEHh

Δεν υπάρχουν σχόλια: