Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΔΕΥΤΈΡΑ, 14 ΜΑΡΤΊΟΥ 2011

Google: Google Maps Navigation


Έπειτα από σχετική ανακοίνωση της Google, η γνωστή υπηρεσία Google Maps Navigation, της οποίας χρήση κάνουν αρκετοί κάτοχοι κινητών τηλεφώνων, αναβαθμίστηκε και απέκτησε μια νέα σημαντική προσθήκη, μια λειτουργία που βοηθά και κατευθύνει τον οδηγό στον προορισμό του, διασχίζοντας σύντομες διαδρομές, με απώτερο σκοπό την αποφυγή της κυκλοφοριακής κίνησης.

Προς στιγμή, η υπηρεσία συνεχίζει να διατίθεται σε beta έκδοση και απευθύνεται σε περιοχές όπου είναι διαθέσιμα δεδομένα κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Αναμένεται η διαθεσιμότητά της σε 15 συνολικά χώρες, Βέλγιο, Καναδά, Ιρλανδία, Βρετανία, Δανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία και Η.Π.Α.

Το Google Maps Navigation διαφοροποιείται και προσαρμόζεται στα σύγχρονα δεδομένα, προτείνοντας την εύκολη λύση, δηλαδή την δική σας διευκόλυνση ώστε να μην ταλαιπωρήστε με την έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, επιλέγοντας σύντομες διαδρομές.

Να ενημερώσουμε, πως όσοι χρήστες ενδιαφέρονται για την υπηρεσία και είναι εντός της λίστας των επιλεγμένων χωρών, απαιτείται η συσκευή τους να εφοδιάζεται με έκδοση λειτουργικού Android 1.6 ή πιο πρόσφατη και Google Maps 3.2.[via]


Αναρτήθηκε από tech&tech στις 11:16 μμ
Ετικέτες Technology

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
Δημιουργία Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: