Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η νέα μηχανή αναζήτησης για Android και iOS



Είναι αρκετές οι φορές που η διαδικασία της αναζήτησης εφαρμογών σε ένα smartphone γίνεται μια πολύπλοκη υπόθεση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο χρήστης να εντοπίσει αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει και τον εξυπηρετεί. Επιπρόσθετα, οι χιλιάδες πλέον υπάρχουσες εφαρμογές κάθε είδους που έχουν κατακλύσει τόσο το App Store όσο και το Android Market της Google, συμβάλουν στην ανάπτυξη του ατελείωτου σαφάρι αναζήτησης.

Πλέον υπάρχει λύση για διευκόλυνση του φαινομένου, με την εμφάνιση της νέα ιστοσελίδας chomp.com. Μπορούμε να το παρομοιάσουμε με την περίφημη μηχανή αναζήτησης, το Google, μόνο που προορίζεται για την εύκολη εύρεση παιχνιδιών και εφαρμογών για Android και iOS.

Εκείνο που θα σας εντυπωσιάσει, είναι η σωστή ταξινόμηση των δημοφιλέστερων εφαρμογών ανά κατηγορία και ανά λειτουργικό σύστημα, ανάλογα το τι χρησιμοποιείτε εσείς. Επειδή όπως γνωρίζουμε οι περισσότερες εφαρμογές στο App Store είναι επί πληρωμής, για την δική σας διευκόλυνση παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα, τα Apps που είναι είτε σε προσφορά είτε τα έχουν δοκιμάσει πρόσφατα διάφοροι χρήστες. Ένα ακόμη σημείο που αξίζει να αναφέρουμε ως σημαντικό, είναι η επιλογή «newest apps» που σας εμφανίζει τις καινούργιες εφαρμογές που κυκλοφορούν για Android και iOS αντίστοιχα.

Τέλος, οι άνθρωποι του Chomp, έχουν προνοήσει και δημιουργήσουν εφαρμογές για το κινητό σας τηλέφωνο, σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένοι με το web interface της σελίδας. Μια δοκιμή πιστεύουμε πως θα σας πείσει.[via]

Read more: TECH&TECH: Η νέα μηχανή αναζήτησης για Android και iOS http://www.techandtech.gr/2011/03/android-ios.html#ixzz1Fj03adtl

Δεν υπάρχουν σχόλια: