Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Android: Σημαντική αναβάθμιση του QuickOffice


Κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη έκδοση Quickoffice για το Android που κάνει την εφαρμογή πιο παραγωγική από ποτέ. Το Quickoffice είναι μια σουίτα γραφείου για κινητές συσκευές που επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί έγγραφα του Microsoft Word, υπολογιστικά φύλλα Excel και παρουσιάσεις του PowerPoint εν κινήσει.

Σε αυτή την αναβάθμιση, τα νέα χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, είναι η γρηγορότερη φόρτωση αρχείων, δυνατότητα κύλισης και μεγέθυνσης μέσα σε έγγραφα καθώς και αναζήτηση για έγγραφα ή στοιχεία με βάση τα δεδομένα που περιέχουν, και όχι απλά με τον τίτλο τους. Οι απαιτητικοί χρήστες και όχι μόνο, θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν και την νέα λειτουργία text-to-speech, όπως επίσης και να δημιουργούν παρουσιάσεις μέσω του προγράμματος PowerPoint στο λειτουργικό σύστημα Android. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα της «αντιγραφής-επικόλλησης», αποκοπής αλλά και αναίρεσης σε αρχεία των Quickword, Quicksheet και Quickpoint.

Η σουίτα γραφείου Quickoffice είναι διαθέσιμη στις συσκευές που τρέχουν Gingerbread, Froyo και Eclair. Πολλές συσκευές φτάνουν στον καταναλωτή με την πλήρη έκδοση του Quickoffice, ωστόσο εάν θελήσει κάποιος μπορεί με 5.5€ περίπου να αναβαθμίσει την εφαρμογή στην έκδοση Pro.[via]

Read more: TECH&TECH: Android: Σημαντική αναβάθμιση του QuickOffice

Δεν υπάρχουν σχόλια: