Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τα Angry Birds στο Facebook

undefinedΣε “επιδημία” τείνει να εξελιχθεί το παιχνίδι του iPhone που σπατάλησε εκατομμύρια ώρες από τον ελεύθερο χρόνο των χρηστών της Apple. Και αυτό γιατί , τώρα και τα 500 εκατομμύρια των χρηστών του Facebook θα γνωρίσουν από κοντά, πώς είναι να χτυπάς μετά μανίας τα γουρούνια.


Τον επόμενο μήνα λοιπόν, τα Θυμωμένα Πουλιά κάνουν πρεμιέρα στο Facebook και σύμφωνα με τη Rovio θα δούμε πολλές αλλαγές που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πλατφόρμα.

Ο πρόεδρος Mikael Hed μάλιστα αποκάλυψε ότι θα μπορεί να παίζεται ταυτόχρονα από πολλούς χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα γουρούνια θα έχουν έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση.

Τα Angry Birds ξεκίνησαν στο iPhone, και γρήγορα “μετακόμισαν” σε Android κινητά, ενώ η τεράστια επιτυχία τους οδήγησε σε διάφορα seasons.

Παράλληλα, το παιχνίδι εμφανίστηκε σε PC και κονσόλες PlayStation, μετά έγινε ταινία μικρού μήκους, σειρά κινουμένων σχεδίων και στα σκαριά βρίσκεται και μια τρισδιάστατη βερσιόν! [via]

Read more: TECH&TECH: Τα Angry Birds στο Facebook http://www.techandtech.gr/2011/03/angry-birds-facebook.html#ixzz1G2Gsub7X

Δεν υπάρχουν σχόλια: