Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ASUS Eee Pad Transformer

Δημοσιευμένη ΕικόναΗ γκάμα στα tablets των 10' ιντσών γίνεται μεγαλύτερη μετά την παρουσίαση του Eee Pad Transformer από την Asus.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Asus για μια ακόμη φορά έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στην κατασκευή της συγκεκριμένης κατασκευής ειδικά στο πίσω μέρος. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υστερούν αφού ο επεξεργαστής που βρίσκεται στα ενδότερα του Eee Pad Transformer είναι ο Tegra 2 από την Nvidia ικανός να αναπαράγει περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας 1080p όχι μόνο μέσα από τη συσκευή αλλά και στη τηλεόραση σας μέσω της θύρας εξόδου HDMI.
Ευτυχώς η Asus δεν επαναλαμβάνει λάθη άλλων εταιρειών και εξοπλίζει το Eee Pad Transformer με οθόνη (IPS) 10' ιντσών αλλά με την "σωστή" ανάλυση των 1280x800. Το Android Honeycomb της Google αναλαμβάνει και εδώ να τα φέρη πέρας ως βελτιστοποιημένο ειδικά για tablets και τα καταφέρνει περίφημα αφού δεν συναντήσαμε κάποιο πρόβλημα στην ταχύτητα κατά το χειρισμό του. Επιπλέον η Asus έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον το οποίο είναι όμορφο και γρήγορο. Το βάρος της συσκευής κρίνεται ικανοποιητικό στα 680 γραμμάρια, με την 3G έκδοση να ανεβαίνει ελάχιστα στα 695 γραμμάρια.


Επισυναπτόμενη Εικόνα: P1010146.JPGΕπισυναπτόμενη Εικόνα: P1010147.JPGΕπισυναπτόμενη Εικόνα: P1010151.JPGΕπισυναπτόμενη Εικόνα: P1010152.JPG

Η πηγή έμπνευσης της ονομασίας του συγκεκριμένου tablet προέρχεται από τη δυνατότητα του να μεταμορφώνεται σε μικρό laptop μέσω ενός πρόσθετου docking station που προτίθεται να κυκλοφορήσει η Asus. Το docking station περιλαμβάνει ένα πλήρες QWERTY πλήκτρολόγιο ενώ παράλληλα φορτίζει τη συσκευή αν είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα. Όπως μας ενημέρωσαν, θα διατεθεί ξεχωριστά αλλά και σε συνδυασμό με το Eee Pad Transformer. Η δεύτερη περίπτωση θα είναι και η πιο συμφέρουσα αφού θα ανεβάζει το κόστος κατά 100 ευρώ εν αντιθέση με την μεμονωμένη κυκλοφορία που θα είναι λίγο πιο ακριβή.
Το Asus Eee Pad Transformer αναμένεται τον Απρίλιο σε 2 κλασικές εκδόσεις, WiFi και 3G καθώς και με 3 επιλογές χωρητικότητας στα 16, 32 και 64gb.
[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/03/asus-eee-pad-transformer.html#ixzz1FSMKa5Ro

Δεν υπάρχουν σχόλια: