Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Νέα εμφάνιση του E6-00 απο την Nokia.



Το Nokia E6-00 κάνει ξανά την εμφάνιση του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, σε μαύρη απόχρωση. Τίτλοι τέλους επομένως για τις φημολογίες που υπήρχαν, καθώς πλέον η συσκευή βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης. Σχεδιαστικά δεν υπάρχουν διαφορές και εξωτερικές αλλαγές, σύμφωνα με τις πρώτες φωτογραφίες που παρουσιάσαμε πριν αρκετό καιρό, αλλά σίγουρα υπήρξαν σημαντικές βελτιώσεις σε τεχνικά θέματα, όπως η οθόνη, το αναβαθμισμένο λειτουργικό και άλλα.

Τροφοδοτείται με λειτουργικό σύστημα Symbian^3 και συνδυάζει αρμονικά την συνύπαρξη οθόνης αφής και QWERTY πληκτρολογίου, για να μπορείτε να συντάξετε το κείμενό σας ακόμη πιο εύκολα. Παράλληλα, ο παραπάνω συνδυασμός, επιτρέπει τη χρήση της είτε μέσω του κλασικού πλήκτρου με τέσσερις κατευθύνσεις, είτε μέσω πληκτρολογίου και οθόνη αφής. Επιπρόσθετα, διαθέτει τέσσερις «homescreens» οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη και είναι μια νέα αλλαγή στο περιβάλλον του Symbian, όπως το γνωρίσαμε στις συσκευές Nokia C7, N8 και C6-01, που περιείχαν μονάχα τρεις.

Βέβαια, για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, καθώς η Nokia προτίμησε να ανακοινώσει επίσημα τη νέα της πρόταση λίγες μέρες μετά την συνεργασία της με την Microsoft. Σύντομα λοιπόν, αναμένουμε σχετικές πληροφορίες για τιμή διάθεσης της συσκευής, ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας και άλλα.

Γενικά πάντως, προβλέπεται πως θα φτάσει με μια οθόνη ανάλυσης 640 x 480 pixels, συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi, υποστήριξη WCDMA/HSPA, κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση και πιθανώς την ύπαρξη LED Flash για καλύτερη ποιότητα λήψης φωτογραφιών.

Όσοι είστε φανατικοί υποστηρικτές της σειράς E της Nokia, θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη για περαιτέρω ενημέρωση[via]

Read more: TECH&TECH: Νέα εμφάνιση του E6-00 απο την Nokia. http://www.techandtech.gr/2011/03/e6-00-nokia.html#ixzz1GTFyuTYa

Δεν υπάρχουν σχόλια: