Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Έρχεται αποκάλυψη του Galaxy Tab 8.9'';

undefined


Η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει δυο μοντέλα της σειράς tablet της, Galaxy Tab, στις 7'' και 10.1''. Τώρα, φήμες θέλουν ένα νέο, υπερβολικά λεπτό tablet, στις 8.9'', να αποκαλύπτεται σύντομα ως "απάντηση στο iPad 2".


Μια εικόνα που "ανέβασε" η Samsung στο Facebook αφήνει να εννοηθεί πως στις 22 του μήνα θα αποκαλυφθεί ένα νέο μέλος της οικογένειας "Tab" της εταιρείας. Το... κρυπτικό μήνυμα της αφίσας ξεκινά με την ερώτηση "Ποιά είναι η ζωή του Tab σας", που αποδίδεται και ως "Ποιά είναι η tab ζωή σας". Μάλλον, όμως, η πραγματική απόδοση της ερώτησης είναι η πρώτη, που πιθανότατα αποτελεί νύξη σχετικά με τη διάρκεια αυτονομίας της συσκευής σε μια φόρτιση, αρκετά σημαντικό κριτήριο για την επιλογή μιας τέτοιας συσκευής.

Ακριβώς από κάτω βρίσκεται μια φαινομενικά τυπική ακολουθία αριθμών: 78910. Μόνο που, αν την αντιμετωπίσει κανείς ως "βασικό χαρακτηριστικό των tablets της Samsung", και το χωρίσει σε τμήματα, γίνεται ορατό πως -ίσως- αποτελεί την ακολουθία τριών μοντέλων βάσει του μεγέθους της οθόνης τους: 7'', 8.9'' και 10'' (αν και, για την ακρίβεια, το "10" είναι "10.1''").

Η ίδια η εικόνα (που βλέπετε και εδώ) είναι εντελώς αφαιρετική, και απεικονίζει μονάχα ένα τμήμα μιας συσκευής, στο οποίο φαίνεται μια κυκλική περιοχή σαν τρύπα. Αρκετοί εκτιμούν πως πρόκειται για τυπικό βύσμα "jack" 3,5'' για ακουστικά. Αν, όντως, είναι κάτι τέτοιο, τότε το συνολικό πάχος της συσκευής -που δεν φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από το συγκεκριμένο "κυκλάκι"- δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 6-7mm!

Έτσι, αν... ενώσουμε τις όποιες φήμες και "αποκωδικοποιήσεις", μιλάμε για ένα νέο, υπέρλεπτο tablet, με οθόνη 8,9'', πάχος κάτω από 1cm, μεγάλη αυτονομία και, λογικά, το android 3.0 Honeycomb ως βασικό λειτουργικό σύστημα! Και τώρα, αναμονή μέχρι τις 22 του μήνα, για να δούμε κατά πόσο "πέφτουμε μέσα" στις προβλέψεις μας![via]

Read more: TECH&TECH: Έρχεται αποκάλυψη του Galaxy Tab 8.9''; http://www.techandtech.gr/2011/03/galaxy-tab-89.html#ixzz1GCkMFW6T

Δεν υπάρχουν σχόλια: