Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"το iPad 3ης γενιάς θα είναι το μεγάλο γεγονός της χρονιάς κι όχι το μοντέλο που θα παρουσιασθεί σήμερα από την Apple."


Η ιστοσελίδα Cult Of Mac αναφέρει σε σχετική της δημοσίευση μερικές πληροφορίες με ενδιαφέρον, που προέρχονται όπως υποστηρίζει από εργαζόμενο στην Apple, ο οποίος για ευνόητους λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα επισημαίνει τρία σημεία ενδιαφέροντος στις πληροφορίες: Η υπηρεσία Mobileme έχει ανανεωθεί και θα προσφέρει λειτουργίες για αποθήκευση στο "σύννεφο", το iPad 2ης γενιάς θα είναι μια απλή αναβάθμιση σε ταχύτητα και δεν πρόκειται για πλήρως ανανεωμένο μοντέλο, το μεγάλο γεγονός θα είναι το iPad 3ης γενιάς που προορίζεται για διάθεση αργότερα εντός του τρέχοντος έτους.

Η ανανεωμένη υπηρεσία MobileMe, θα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύσει μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που έχουν αγορασθεί από το iTunes Store. Η πηγή της ιστοσελίδας επισημαίνει πως η Apple σκέπτεται αν θα παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάζουν το σύνολο της μουσικής τους βιβλιοθήκης και ταινίες στο σύννεφο, ανεξάρτητα αν τα έχουν αγοράσει από το iTunes Store, αλλά δεν υπάρχει επιβεβαίωση αν τελικά θα υιοθετηθεί η συγκεκριμένη δυνατότητα.

Οσον αφορά το iPad 2 και 3, η πηγή αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά επισημαίνει πως οι χρήστες δεν πρέπει να περιμένουν πολλά από το iPad 2ης γενιάς, σημειώνοντας πως η εταιρία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην πορεία, ενώ το μεγάλο γεγονός της χρονιάς θα είναι το iPad 3ης γενιάς. Οι φήμες θέλουν το iPad 2ης γενιάς να είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από το υφιστάμενο μοντέλο, να διαθέτει κάμερα για την πραγματοποίηση βιντεο-κλήσεων μέσω FaceTime, και να έχει ταχύτερο επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και μνήμη.

Να σας θυμίσουμε πως η παρουσίαση του iPad 2ης γενιάς θα γίνει απόψε το βράδυ στις 8 μ.μ. ώρα Ελλάδος και θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε είτε από την αναμετάδοση που θα κάνουν οι ξένες ιστοσελίδες με συμμετοχή στο event, είτε ζωντανά μέσω βίντεο εφόσον η Apple ακολουθήσει την πρακτική των τελευταίων της παρουσιάσεων. Στο φόρουμ του MacLife.gr θα έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία chat μισή ώρα πριν την έναρξη της παρουσίασης, και θα παραμείνει ενεργό κατά την διάρκεια, προκειμένου τα μέλη μας να συζητήσουν τις ανακοινώσεις της Apple.[via]

: http://www.techandtech.gr/2011/03/ipad-3-apple.html#ixzz1FSN3miPq

Δεν υπάρχουν σχόλια: