Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

IPad2:φωτογραφική μηχανή του, είναι απλά πολύ κακή.



Νομίζω ότι κανείς δε θα διαφωνήσει με το γεγονός ότι η φωτογραφική μηχανή του iPad2, παρότι καλοδεχούμενη, είναι απλά πολύ κακή.
Το ζήτημα ξεκίνησε από την κάμερα του iPod Touch, όταν αναρωτηθήκαμε, που στο καλό κατάφερε να βρει η Apple έναν τόσο χαμηλής ανάλυσης αισθητήρα τη σήμερον ημέρα, αλλά ο Jack Deneut από το Nelso.com κάνει την ενδιαφέρουσα παρατήρηση, ότι με το iPad2 τους απονέμεται η αμφίβολη τιμή να δημιούργησαν, όπως φαίνεται, την πρώτη φωτογραφική μηχανή με χαμηλότερη ανάλυση από την οθόνη που διαθέτει η ίδια η συσκευή (1024x768 η οθόνη, 960χ720 η φωτογραφική).
Που είναι ο Jobs τώρα;
Δε γνωρίζουμε γιατί η Apple δεν ξόδεψε κάτι παραπάνω για μια - έστω - αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή - οι καλύτεροι αισθητήρες κοστίζουν μόλις μερικά λεπτά του ευρώ παραπάνω αυτές τις ημέρες.
Σίγουρα είναι καλύτερα από το να μην είχε καθόλου κάμερα το iPad2 και αυτοί οι μικροσκοπικοί σε μέγεθος αισθητήρες είναι όλοι αρκετά κακοί σε ποιότητα, αλλά και πάλι ρε Apple!

Read more: TECH&TECH: IPad2:φωτογραφική μηχανή του, είναι απλά πολύ κακή. http://www.techandtech.gr/2011/03/ipad2.html#ixzz1G17HfBm6

Δεν υπάρχουν σχόλια: