Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Kinect-Η πρώτη εφαρμογή για τα Windows 7 είναι γεγονός

undefined


Η After-Mouse.com είναι η πρώτη εταιρία που αποκαλύπτει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για το Microsoft Kinect και η οποία τρέχει στα Windows 7.


Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες, με τη βοήθεια χειρονομιών, να κάνουν αναζητήσεις σε βάσεις δεδομένων μιας εταιρίας, να συμβουλευτούν τιμοκαταλόγους, να δουν φωτογραφίες βίντεο ή μπροσούρες, αλλά και να επιλέξουν την τρισδιάστατη απεικόνιση συγκεκριμένων προϊόντων.

Ο CEO του After-Mouse τόνισε:

"Με τη συνεχή βελτίωση της τεχνολογίας η λογική εξέλιξη είναι να “περάσουμε” από την πλοήγηση μέσω περιφερειακών συσκευών, σε πλοήγηση με τη βοήθεια χειρονομιών. Η εταιρία μας, διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καταστήσει κάτι τέτοιο δυνατό."

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η After-Mouse.com ασχολείται με το αντικείμενο, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τη Microsoft δημιουργώντας εφαρμογές για το Surface.

Ευχόμαστε πάντως αυτή να είναι μόνο η αρχή και να ανοίξει ο δρόμος για περισσότερες εφαρμογές του περιφερειακού για το Xbox στα Windows.

Πηγή: Techout.gr

Read more: TECH&TECH: Kinect-Η πρώτη εφαρμογή για τα Windows 7 είναι γεγονός http://www.techandtech.gr/2011/03/kinect-windows-7.html#ixzz1G15HVFUN

Δεν υπάρχουν σχόλια: