Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Διαθέσιμη η έκδοση του λειτουργικού Mac OS X 10.6.7

Apple χθες έκανε διαθέσιμη την αναβάθμιση για το λειτουργικό Mac OS X Snow Leopard στην έκδοση 10.6.7."

Η αναβάθμιση του του λειτουργικού Mac OS X Snow Leopard στην έκδοση 10.6.7, περιλαμβάνει μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σε διάφορους τομείς, όπως η σταθερότητα και η ασφάλεια. Η Apple έκανε διαθέσιμη την προηγούμενη αναβάθμιση της έκδοσης 10.6.6 τον Ιανουάριο, κι από τότε μέχρι σήμερα που διατίθεται η τελική έκδοση του 10.6.7, έχουν δοθεί αρκετές δοκιμαστικές εκδόσεις σε επιλεγμένους προγραμματιστές.

Μεταξύ των διορθώσεων και βελτιώσεων που περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές λεπτομέρειες στην σχετική σελίδα της Apple, περιλαμβάνονται η βελτιωμένη αξιοπιστία της λειτουργίας 'Back to My Mac", καθώς και η διόρθωση μικρών σφαλμάτων του Mac App Store. Για τις βελτιώσεις που αφορούν την ασφάλεια του λειτουργικού, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Ακόμη η Apple έκανε διαθέσιμη μια ειδική έκδοση του 10.6.7 για τους φορητούς υπολογιστές MacBook Pro τελευταίας γενιάς (Early 2011), στην οποία εκτός των προαναφερθέντων, διορθώνεται η απόδοση του FaceTime, ενώ βελτιώνεται η σταθερότητα των γραφικών και η συμβατότητα με εξωτερικές οθόνες.

Η αναβάθμιση στην έκδοση 10.6.7 προτείνεται σε όλους τους χρήστες, και είναι διαθέσιμη από το Software Update στο Mac OS X.


Read more: TECH&TECH: Διαθέσιμη η έκδοση του λειτουργικού Mac OS X 10.6.7 http://www.techandtech.gr/2011/03/mac-os-x-1067.html#ixzz1HKvqXGfC

Δεν υπάρχουν σχόλια: