Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Microsoft [Infographic]: Ραγδαία ανάπτυξη για την αγορά κινητής

Microsoft

Ραγδαία άνθιση ανάπτυξης παρατηρείται στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και στις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται από τους κατά τόπους παρόχους. Οι χρήστες των smartphones έχουν αυξηθεί κατά πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και πλέον μπορούμε να αναφέρουμε με σιγουριά, πως έχουν διατεθεί 1.08 δις συσκευές σε παγκόσμια κλίμακα, όταν το σύνολο των χρηστών παγκοσμίως αγγίζει τα 4 δισεκατομμύρια. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ειδικών αναλυτών που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις μετρήσεις και την πορεία που ακολουθεί το mobile Internet, προβλέπουν ότι αυτό θα ξεπεράσει τη χρήση του desktop Internet που επικρατεί, έως το 2015.

Για να αντιληφθούμε καλύτερα την παρούσα κατάσταση που έχει προκύψει, σχετικά με την αγορά κινητής, αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στο infographic που έχει δημιουργήσει η Microsoft, έπειτα από την συλλογή στατιστικών στοιχείων που προέρχονται από τη χρήση της υπηρεσίας της «Tag».

Το κύριο συμπέρασμα στο οποίο οδηγούμαστε πάντως, είναι ότι η φορητότητα έχει εισέλθει για τα καλά στην καθημερινή μας ζωή, καθώς προτιμούμε να πραγματοποιούμε καθημερινές εργασίες, αγορές, gaming αλλά και επικοινωνία με άλλους, μέσω του κινητού μας και ξοδεύουμε αρκετό χρόνο χρησιμοποιώντας την συσκευή μας.[via]


Read more: TECH&TECH: Microsoft [Infographic]: Ραγδαία ανάπτυξη για την αγορά κινητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: