Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Motorola Xoom: ανεπίσημα συμβατό με τη λειτουργία USB on-the-go


Μπορεί το Motorola Xoom να απέκτησε πρόσφατα μια μικρή αναβάθμιση λογισμικού προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου flash, αλλά η κοινότητα του SlateDroid έχει έτοιμη μια ανεπίσημη αλλά άκρως εντυπωσιακή προσθήκη στις δυνατότητες της συσκευής (hack), η οποία προσθέτει στο Android tablet της αμερικανικής εταιρείας τη λειτουργία USB Host, δηλαδή τη δυνατότητα να συνδέσει κάποιος χρήστης στη συσκευή του αποθηκευτικά μέσα όπως USB sticks, USB σκληρούς δίσκους κλπ.

Υπεύθυνος πίσω από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη είναι ο Roebeet, μέλος του SlateDroid, και όπως είναι προφανές, πλέον οι δυνατότητες αποθήκευσης είναι τεράστιες. Οι μόνες αναγκαίες προϋποθέσεις είναι να έχει κάποιος το απαραίτητο καλώδιο μετατροπής microUSB OTG (on-the-go), ένα rooted Xoom και να ακολουθήσει τις σχετικές οδηγίες εγκατάστασης.

Disclaimer: Προσοχή, οι οδηγίες δίνονται απλά και μόνο για την ενημέρωσή σας.[via]

Read more: TECH&TECH: Motorola Xoom: ανεπίσημα συμβατό με τη λειτουργία USB on-the-go http://www.techandtech.gr/2011/03/motorola-xoom-usb-on-go.html#ixzz1HF5NUrIP

Δεν υπάρχουν σχόλια: