Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Samsung Galaxy 3 (I5800): Νέα επερχόμενη αναβάθμιση σε Froyo



Έτοιμη προς διάθεση για το κοινό η νέα αναβάθμιση, που περίμεναν εδώ και καιρό, αρκετοί κάτοχοι της συσκευής Samsung Galaxy 3(I5800). Οι πρώτες χώρες που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα για να υποδεχτούν το νέο update στην έκδοση Android 2.2 (Froyo) είναι η Ισπανία και η Σουδία, με τους ιδιοκτήτες των SIM-free, unlocked συσκευών να χρειάζεται να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Kies, προκειμένου να ολοκληρωθεί μετέπειτα η διαδικασία της αναβαθμίσεως. Για όσους ενδιαφέρονται για Over The Air Update (ΟΤΑ), δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία ακόμη για την διαθεσιμότητά του.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση σε Froyo επιτρέπει στη συσκευή να μετατραπεί σε hotspot για τη σύνδεση σε αυτό άλλων κινητών ή Η/Υ προκειμένου να εκμεταλλευθούν τις HSDPA ταχύτητες που μπορεί να επιτύχει. Παράλληλα οι χρήστες θα μπορούν να προβάλλουν Flash περιεχόμενο στην οθόνη και να εγκαθιστούν - επιτέλους- εφαρμογές απευθείας στην κάρτα μνήμης. Επιπρόσθετα, η νέα έκδοση προσφέρει βελτιώμενη υποστήριξη για Microsoft Exchange υπηρεσίες, ενώ διαθέτει και άλλες εφαρμογές που συμβάλλουν στη βελτίωση των επιδόσεων της συσκευής.

Για... ενημερωτικούς σκοπούς η εφαρμογή Samsung Kies, βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ως υπενθύμιση, να αναφέρουμε ότι το Samsung Galaxy 3 είναι ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, το οποίο συνδυάζει οθόνη αφής 3,2 ιντσών, επεξεργαστή στα 667MHz, ψηφιακή κάμερα στα 3.2-megapixel, HSDPA στα 3.6Mbps, σύνδεση WiFi, δέκτη GPS και υποδοχή για κάρτα μνήμης τύπου microSD.[via]


Read more: TECH&TECH: Samsung Galaxy 3 (I5800): Νέα επερχόμενη αναβάθμιση σε Froyo

Δεν υπάρχουν σχόλια: