Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

"Ο Steve Jobs απέστειλε email προς όλους τους υπαλλήλους των Ιαπωνικών Apple Stores που επλήγησαν από τον σεισμό και το τσουνάμι."



Σύμφωνα με το Macrumors, ο Steve Jobs φαίνεται να απέστειλε ένα email προς όλους τους υπαλλήλους των Ιαπωνικών Apple Stores που επλήγησαν πρόσφατα από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι. Στο μήνυμά του αναφέρει:

Για την ομάδα μας στην Ιαπωνία,

όλοι μας παρακολουθούμε την καταστροφή στην Ιαπωνία. Αισθανόμαστε συμπόνια για εσάς και τις οικογένειές σας, όπως και για όλους τους κατοίκους που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.

Εάν χρειάζεστε χρόνο ή μέσα για να επισκεφτείτε τους συγγενείς σας και τις οικογένειές σας, παρακαλώ επικοινωνείστε με το HR (human Resources?) και θα σας βοηθήσουμε. Εάν πιστεύετε ότι σας λείπουν προμήθειες από οτιδήποτε, παρακαλώ επικοινωνήστε επίσης με το HR και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κανονίσουμε την παράδοση.

Για άλλη μία φορά, αισθανόμαστε συμπόνια για εσάς κατά την διάρκεια αυτής της κρίσης.
Παρακαλώ να προσέχετε.
O Steve και ολόκληρη η εκτελεστική ομάδα.
Η Apple επίσης δέχεται δωρέες από 5 έως 200 δολάρια μέσω του αμερικάνικου iTunes Store με το 100% της δωρεάς να πηγαίνει στον Αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό προς ανακούφιση των πληγέντων στην Ιαπωνία.[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια: