Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Διέρρευσε το Xperia mini2

Η φωτογραφία μιας νέας Android συσκευής της Sony Ericsson έκανε την εμφάνισή της, ενός μοντέλου που η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα. Ο λόγος γίνεται για το Sony Ericsson Xperia mini2, τη μικρότερη Android συσκευή της εταιρείας, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τη συλλογή της και μάλιστα στα... λευκά.

Δυστυχώς μαζί με τη φωτογραφία δεν εμφανίστηκαν χαρακτηριστικά του προϊόντος, αλλά πιθανότατα το Xperia mini2 θα είναι ίδιο με το Xperia mini pro2 χωρίς το πληκτρολόγιο, κάτι που ίσχυε και στα Xperia X10 mini και mini pro. Αυτό σημαίνει πως μια οθόνη 3 ιντσών τεχνολογίας HVGA και ένας δυνατός επεξεργαστής κάτω από το «καπό» θα κινούν και θα απεικονίζουν το Android 2.3 Gingerbread που θα συνοδεύει το σύνολο.

Στην καρδιά του Xperia mini2 δείχνει πως θα βρίσκεται ένας Snapdragon που θα «τρέχει» στο 1GHz, ενώ τη δύσκολη δουλειά των γραφικών θα αναλάβει η Adreno 205 GPU. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα μοιράζεται με τα κατά πολύ ακριβότερα, Sony Ericsson Xperia Play, Neo και Pro triο, με αποτέλεσμα το Xperia mini2 να γίνεται μια δυνατή συσκευή μεσαίας κατηγορίας. Φυσικά ακόμα δεν είναι γνωστή ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά ούτε και η τιμή του.[via]

Read more: TECH&TECH: Διέρρευσε το Xperia mini2 http://www.techandtech.gr/2011/03/xperia-mini2.html#ixzz1GriQX7yQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: