Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το Xperia X10 θα πάρει τελικά Android 2.3




Πριν κάποιους μήνες η Sony Ericsson είχε επίσημα δηλώσει ότι η σειρά Xperia (μέχρι το X10) θα έμενε στο Android 2.1 καθώς όπως είχε πει τα χαρακτηριστικά της έκδοσης έτσι όπως την έχουν φέρει στα μέτρα τους είναι πολύ καλύτερα από μια vanilla Froyo rom. Πλέον τα πράγματα αλλάζουν καθώς ανακοίνωσε ότι θα βγάλει update για το Xperia X10 σε Android 2.3!
Η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο τέλος του 2ου ή αρχές του 3ου τριμήνου. H ανάπτυξη του λειτουργικού στο Play, Arc και Neo έχει πολλές ομοιότητες με το X10 οπότε θα μπορέσουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο να κάνουν το ίδιο και εκεί. Δυστυχώς τα τα υπόλοιπα Xperia, θα μείνουν στο Eclair (2.1).
Υπάρχει ένα μικρό θέμα όμως. Οι συσκευές Xperia X10 χωρίζονται σε 2 κατηγορίες. Branded και μη. Το update θα το πάρουν τουλάχιστον στην αρχή μόνο οι unbranded συσκευές ή όπως τις αναφέρουν "generic trade version". Οι υπόλοιποι (που ευτυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν) ατύχησαν.
Όπως και η προηγούμενη αναβάθμιση σε 2.1 έτσι και αυτή θα γίνει μέσω του PC.
[via]  [via]

Read more: TECH&TECH: Το Xperia X10 θα πάρει τελικά Android 2.3 http://www.techandtech.gr/2011/03/xperia-x10-android-23.html#ixzz1HiohW6UE

Δεν υπάρχουν σχόλια: