Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Yahoo- ανανεώνει την μηχανή αναζήτησης της με το Search Direct



Η Yahoo αποκάλυψε μια ανανεωμένη υπηρεσία αναζήτησης στο διαδίκτυο η οποία παρουσιάζει πληροφορίες από καταχωρήσεις ταινιών μέχρι μετεωρολογικές προβλέψεις καθώς ο χρήστης πληκτρολογεί το ερώτημα.

Τα στελέχη δήλωσαν πως η νέα υπηρεσία, η οποία ονομάζεται Search Direct, θα μειώσει τον χρόνο που χρειάζεται ώστε ο χρήστης να βρει τις πληροφορίες που χρειάζεται.

Η νέα αυτή υπηρεσία παρουσιάζει πληροφορίες μέσω ενός pop-up παραθύρου το οποίο εμφανίζεται και στη συνέχεια αλλάζει σε πραγματικό χρόνο καθώς ο χρήστης πληκτρολογεί, όπως η αντίστοιχη υπηρεσία της Google.
«Οι άνθρωποι ψάχνουν για απαντήσεις και όχι για συνδέσμους (links)», δήλωσε ο Seth Shashi, στέλεχος της εταιρείας, καθώς παρουσίαζε τη νέα τεχνολογία στους δημοσιογράφους.
Η Yahoo δήλωσε ότι το Search Direct θα είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. την Τετάρτη μέσω της κεντρικής σελίδας της εταιρίας και σταδιακά θα επεκταθεί και στα άλλα μέρη του Yahoo, συμπεριλαμβανομένης και της αρχικής σελίδας.




Πηγή: Reuters  [via]

Read more: TECH&TECH: Yahoo- ανανεώνει την μηχανή αναζήτησης της με το Search Direct http://www.techandtech.gr/2011/03/yahoo-search-direct.html#ixzz1HXQ818pu

Δεν υπάρχουν σχόλια: