Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Κινητό που παίρνει σχήματα!

Μια πρωτότυπη ιδέα που θα ζηλέψουν πολλοί ανταγωνιστές του είχε ένας αμερικανός σχεδιαστής κινητών τηλεφώνων, αφού σχεδίασε ένα κινητό εύκαμπτο και ανθεκτικό, το οποίο θα μπορεί να παίρνει το σχήμα της τσέπης μας!
Η ιδέα για ένα κινητό που θα μπορεί να μορφοποιείται εύκολα σίγουρα εντυπωσιάζει. Το κινητό σχεδιάστηκε από τον Κίρκ Σνάιντερ και θα αλλάζει σχήμα εκμεταλλευόμενο τη θερμότητα του σώματος, αφού θα είναι φτιαγμένο με υλικά θερμικής μνήμης.
Το “προχωρημένο” αυτό κινητό τηλέφωνο θα αποτελείται από τις ήδη υπάρχουσες πλακέτες κυκλωμάτων και οθόνες αφής από εύκαμπτα υλικά, αλλά ταυτόχρονα θα επικαλυφθεί με ένα ανθεκτικό και ευλύγιστο επίστρωμα.

Το μοντέλο του κινητού τηλεφώνου θα ονομάζεται Morphy, σύμφωνα με τον σχεδιαστή του, ενώ μάλλον πήρε το όνομα του από τις ιδιότητες του (να αλλάζει μορφή!).

Σε 18 μήνες από τώρα θα υλοποιηθούν πιθανότατα οι ιδέες του σχεδιαστή κινητών. Έτσι θα έχουμε ένα πρωτότυπο κινητό το οποίο θα παίρνει το σχήμα της τσέπης μας αλλά και ένα λόγο να δείχνουμε ότι... ακολουθούμε πιστά την τελευταία τεχνολογία![via]

Read more: TECH&TECH: Κινητό που παίρνει σχήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: