Σάββατο 30 Απριλίου 2011

39% των κατόχων ενός smartphone το χρησιμοποιούν στο μπάνιο

Η Google πρόσφατα έκανε μια έρευνα στις ΗΠΑ σε συνεργασία με την εταιρία Ipsos OTX για να δει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα smartphones τους. Πιο συγκεκριμένα στόχος της έρευνας ήταν να καταλάβουν το πώς χρησιμοποιούνται τα smartphones στην καθημερινή ζωή του κόσμου και ειδικότερα πώς έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ψάχνουν και ψωνίζουν.
Η έρευνα είπε πάνω κάτω πράγματα που ήδη ξέραμε. Μιλώντας γενικά το 93% των κατόχων ενός smartphone το χρησιμοποιεί στο σπίτι του, το 81% σερφάρουν στο ίντερνετ και το 77% κάνει αναζητήσεις με τη βοήθεια του κινητού. Το ένα τρίτο χρησιμοποιεί το κινητό καθώς βλέπει τηλεόραση. Από την άλλη μεριά το 45% των καταναλωτών θέλει το κινητό ώστε να βοηθηθεί στην οργάνωση δραστηριοτήτων όπως ένα δείπνο, ένα ταξίδι και φυσικά τα οικονομικά. Μόνο το 39% παραδέχεται σύμφωνα με την Google ότι έχουν χρησιμοποιήσει το smartphone μέσα στο μπάνιο (ελάτε μη κρύβεστε!)
Φυσικά μεγάλο ρόλο είδαμε ότι έχουν οι αναζητήσεις στα κινητά αυτά (77%) τις οποίες αν τις αναλύσουμε έχουμε: 57% αφορούν ειδήσεις, 49% ψώνια, 32% τεχνολογία, 31% ταξίδια, 26% οικονομία και 17% αυτοκινητοβιομηχανίες.
Εσείς για πιο σκοπό χρησιμοποιείτε το smartphone σας;
[via]
[via]

Read more: TECH&TECH: 39% των κατόχων ενός smartphone το χρησιμοποιούν στο μπάνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: