Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Acer Aspire Z5763 all-in-one- υπόσχεται δυνατότητες παρόμοιες με αυτές του Kinect.Μπορεί εξωτερικά να μοιάζει σαν ένα ακόμη Acer all-in-one, αλλά κρύβει κάποιους άσους στο μανίκι. Το Acer Aspire Z5763 μεταδίδει τρισδιάστατες στερεοσκοπικές εικόνες σε μια NVIDIA 3D Vision, και την ενσωματωμένη κάμερα των 2 μεγαπίξελ για αναγνώριση κίνησης (κάτι ανάλογο με το Kinect, που η Acer ονομάζει “AirControl”).


Ο απαραίτητος εξοπλισμός για κάτι τέτοιο περιλαμβάνει οθόνη 23 ιντσών 120Hz LCD με δυνατότητα απεικόνισης 1080p, τελευταία γενιά επεξεργαστή Intel Sandy Bridge, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 440 ή 435M, συσκευή Blu-ray, δίσκο 2ΤΒ και 16GB DDR3 μνήμη μαζί με ενσωματωμένα στερεφωνικά ηχεία ικανά να δώσουν αποτέλεσμα τρισδιάστατου ήχου, προαιρετικό δέκτη τηλεόρασης και ποικιλία συνδέσεων.

Αυτό που δεν θα βρείτε είναι πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητας για την  Αμερικάνικη αγορά. Εάν όμως ανήκετε στους τυχερούς κατοίκους της Γηραιάς Αλβιώνος, μπορείτε να το προμηθευτείτε αντί 999 λιρών από τον ερχόμενο μήνα.Πηγή : engadget  [via]

Read more: TECH&TECH: Acer Aspire Z5763 all-in-one- υπόσχεται δυνατότητες παρόμοιες με αυτές του Kinect.

Δεν υπάρχουν σχόλια: