Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Apple- παραδέχεται και ερευνά προβλήματα συνδεσιμότητας του iPad 2 με το 3G της Verizon


Tablets
Η Apple φαίνεται να παραδέχτηκε την Παρασκευή ότι εξετάζει θέματα που σχετίζονται με την συνδεσιμότητα του 3G της Verizon με το iPad 2, έπειτα από αναφορές ιδιοκτητών του νέου tablet της εταιρίας.
«Γνωρίζουμε ότι ένας μικρός αριθμός ιδιοκτητών iPad 2 έχουν αντιμετωπίσει ζητήματα σύνδεσης με το δίκτυο 3G της Verizon και ερευνούμε το θέμα», ανέφερε η εταιρία στο All Things Digital.
Το πρόβλημα αναφέρθηκε στο forum υποστήριξης της Apple στις 15 Μαρτίου, μόλις τέσσερις ημέρες μετά την κυκλοφορία της συσκευής. Σύμφωνα λοιπόν με τις αναφορές, οι χρήστες μετά από την αποσύνδεση του 3G πρέπει να επανεκκινήσουν την συσκευή ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν στο δίκτυο 3ης γενιάς της Verizon.
«Όταν προσπαθώ να κάνω σύνδεση δεδομένων με το δίκτυο απλά λέει στο πάνω μέρος της οθόνης iPad ή "Αναζήτηση". Αν κάνω hard reset αρχίζει να λειτουργεί», δήλωσε ο χρήστης που έκανε πρώτος την αναφορά του θέματος.
Το Σάββατο, οι αναφορές έφτασαν τις οκτώ σελίδες συζήτησης στο forum για το εν λόγω πρόβλημα, το οποίο απ' ότι φαίνεται δεν επηρεάζει τα iPad 2 μοντέλα της AT&T.

Τέλος, το AppleInsider επισημαίνει ότι η διόρθωση του bug θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη έκδοση του iOS, 4.3.2, η οποία σύμφωνα με πηγές του BGR θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες.


Πηγές: InfoWorld, Apple Support Forums [via]

Read more: TECH&TECH: Apple- παραδέχεται και ερευνά προβλήματα συνδεσιμότητας του iPad 2 με το 3G της Verizon

Δεν υπάρχουν σχόλια: