Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Apple: To iPad 2 εντυπωσιάζει με τις πωλήσεις του



Μια ακόμη επιτυχία της Apple δείχνει οτι επιβεβαιώνεται σύμφωνα με τις τελευταίες ανεπίσημες πληροφορίες, που θέλουν τη προμήθεια οθονών αφής για το δεύτερο γενιάς iPad να φτάνει σχεδόν τα 2,6 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο Μάρτιο.

Ο αριθμός αυτός σε σχέση με την αρχική περίοδο που διατέθηκε το πρώτο iPad στην αγορά είναι πραγματικά εντυπωσιακός, καθώς το τελευταίο είχε καταφέρει να φτάσει μόλις το ένα εκατομμύριο πωλήσεις μέσα σε 28 μέρες από την ημερομηνία διάθεσης του. Αν αναλογιστεί κανείς, οτι το iPad 2 ξεκίνησε τις πωλήσεις του στις 11 Μαρτίου στην Αμερική και από τις 25 Μαρτίου στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, τότε βγαίνει το συμπέρασμα οτι το iPad 2 φεύγει από τα ράφια των καταστημάτων με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό απ’ ότι ο προκάτοχος του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους DigiTimes και με στοιχεία από τους προμηθευτές οθόνης αφής, οι πωλήσεις του iPad στο τέλος του δεύτερου τριμήνου θα ξεπεράσουν τις 12 εκατομμύρια μονάδες, με τη μηνιαία παραγωγή οθονών αφής να υπολογίζεται περίπου στα 4 με 4,5 εκατομμύρια. Αν ο ρυθμός παραγωγής και πωλήσεων συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, τότε αναμφισβήτητα ο συνολικός αριθμός πωλήσεων του iPad μέσα στο 2011 θα ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια, χωρίς βέβαια να έχει υπολογιστεί η ανάπτυξη του ανταγωνισμού που συνεχώς αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς.[via]

Read more: TECH&TECH: Apple: To iPad 2 εντυπωσιάζει με τις πωλήσεις του

Δεν υπάρχουν σχόλια: