Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Avian Securities: Η παραγωγή του iPhone 5 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο



Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Business Insider αναφέρει πως το iPhone 5, το επόμενο μοντέλο του δημοφιλούς κινητού της Apple, θα «βγει» σε παραγωγή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Εάν η παραγωγή της συσκευής ξεκινήσει στις αρχές του φθινοπώρου, η διάθεσή της στο καταναλωτικό κοινό θα μπορούσε να ξεκινήσει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, στα τέλη του 2011 ή στις αρχές του 2012.

Το δημοσίευμα βασίζεται σε ευρήματα της εταιρίας Avian Securities, ευρήματα τα οποία δεν αποκλείουν ακόμη και την κατασκευή ενός δεύτερου, φθηνότερου και με υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά, iPhone. Το κείμενο της εταιρίας, το οποίο ακολουθεί παρακάτω αυτολεξεί στην ελληνική γλώσσα, βασίζεται σε συνομιλίες με συνεργάτες-κλειδιά της Apple για την παραγωγή του iPhone.

«Προς περαιτέρω επιβεβαίωση των όσων αναφέραμε κατά τη διάρκεια του περασμένου μήνα, οι συζητήσεις μας με ακόμη έναν κύριο προμηθευτή (σ.σ. της Apple) οδηγούν στο συμπέρασμα πως η κατασκευή του iPhone 5 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Κάτι τέτοιο είναι σύμφωνο με τα ευρήματα της Avian τους τελευταίους μήνες στην αλυσίδα παραγωγής. Πιστεύουμε πως όλα οδηγούν σε αυτό το σενάριο. Επιπροσθέτως, οι συνομιλίες μας καταδεικνύουν την ύπαρξη ενός φθηνότερου, και με υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά, iPhone. Ωστόσο, αν και οι επαφές μου γνωρίζουν για την ύπαρξη μιας τέτοιας συσκευής στο κατασκευαστικό χρονοδιάγραμμα της Apple, δεν έχουν καμία πληροφόρηση σχετικά με τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά της ή τον χρόνο έναρξης κατασκευής αυτής. Όλα αυτά μας οδηγούν να πιστέψουμε πως η παρουσίαση και εμπορική διάθεση της συσκευής θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2011 ή το πλέον πιθανό σε κάποιο event στις αρχές του 2012», αναφέρει χαρακτηριστικά η Avian Securities.[via]

Read more: TECH&TECH: Avian Securities: Η παραγωγή του iPhone 5 θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο

Δεν υπάρχουν σχόλια: