Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

HTC- ετοιμάζει κινητό με κάμερα 16 MP !!!Σύμφωνα με φήμες η HTC ετοιμάζει ένα νέο κινητό με Windows phone 7 που θα διαθέτει κάμερα με την εντυπωσιακή ανάλυση των 16 MP !

λοιπόν στο Youtube ανέβηκε ένα βίντεο που δείχνει ένα κινητό της HTC που είναι ίδιο με το νέο HTC Desire S που κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό και έχει λειτουργικό Android , η μόνη διαφορά είναι στο Home Button που έχει το γνωστό σηματάκι των Windows αντι του Android .

Αν τελικά το βίντεο είναι αληθινό και δεν πρόκειται για κάποιο concept θα είναι το κινητό με την μεγαλύτερη ανάλυση κάμερας και διπλάσια από την κάμερα του νέου HTC Sensation που είναι ως τώρα το κινητό της εταιρείας με την μεγαλύτερη ανάλυση .

Μέχρι στιγμής το κινητό με την μεγαλύτερη ανάλυση σε κάμερα είναι το Altek Leo που έχει κάμερα με 14 MP , από την άλλη όμως το ότι θα έχει κάμερα με τόσα MP δεν εξασφαλίζει και την ποιότητα των φωτογραφιών που θα βγάζει στο παρελθόν έχουμε δει συσκευές με πολύ μικρότερη ανάλυση που έβγαζαν πολύ καλύτερες φωτογραφίες από κινητά με κάμερες πολλών Megapixels .[via]
ΠΗΓΗ

Read more: TECH&TECH: HTC- ετοιμάζει κινητό με κάμερα 16 MP !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: