Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Το Λευκό iPhone 4 την Τετάρτη στα καταστήματα!

White Apple iPhone 4

Ή τουλάχιστον έτσι λένε διάφορες, ξεχωριστές μεταξύ τους, πηγές. Σύμφωνα με αυτές, η λευκή έκδοση του smartphone της Apple θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στα καταστήματα την Τετάρτη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για περιορισμένα κομμάτια ανά κατάστημα (λιγότερα από 10) και αυτά με χωρητικότητα 16 GB. Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν παραληφθεί και λευκά iPhone 4 32 GB αλλά υπάρχουν, ανεπιβεβαίωτες, φήμες που μιλούν για έλλειψη στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη έχουν γίνει οι πρώτες παραλαβές ενώ όσα καταστήματα δεν έχουν παραλάβει ακόμα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αύριο θα έχουν τα δικά τους λευκά iPhone 4. Δυστυχώς, δεν έχουμε ενημέρωση από κάποιο Ελληνικό κατάστημα αλλά, θέλω να πιστεύω ότι, η Apple θα φροντίσει να υπάρξουν μερικά και στην Ελληνική αγορά ταυτόχρονα με το παγκόσμιο ντεμπούτο του τηλεφώνου.
Μπορεί να έχουν περάσει 10 μήνες από την πρώτη φορά που είδαμε και ακούσαμε για την λευκή έκδοση του iPhone 4 αλλά, εν τέλει, η Apple κράτησε την υπόσχεση της και την Τετάρτη θα είναι διαθέσιμο προς αγορά. Προσωπικά, πιστεύω ότι η αντίδραση της αγοράς θα είναι ιδιαίτερα χλιαρή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι σε 5 περίπου μήνες θα κυκλοφορήσει το νέο iPhone..

Read more: TECH&TECH: Το Λευκό iPhone 4 την Τετάρτη στα καταστήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: