Σάββατο 23 Απριλίου 2011



iPhone 5: 3.7″ οθόνη, πλάτη iPod touch, home button αφής (;)


By Souris Harris
Posted on Friday April 22nd, 2011 / 23:42
Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone 5 δημοσιεύτηκαν πριν από λίγο από τον Joshua Topolsky και αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα το iPhone 5 θα έχει οθόνη 3.7″ με τον ίδιο αριθμό pixels διατηρώντας παράλληλα τα ppi άνω των 300.
Επίσης, θα διαθέτει έναν νέο εντελώς σχεδιασμό που θα μοιάζει με αυτόν του iPod touch 4G και, ίσως, έχει τη γραμμή “παχύ-προς-λεπτό” που είδαμε στο τελευταίο MacBook Air. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα από πληροφορίες για μεγαλύτερη περιοχή στο home button που θα χρησιμοποιείται για διάφορα touch gestures.
Concept σχεδιασμός του iPhone 5
Υπάρχει περίπτωση χάριν σε μια νέα τεχνολογία χειραγώγησης του γυαλιού το ακουστικό και οι αισθητήρες στην κορυφή να είναι «πίσω» από την οθόνη. Τα σχέδια, επίσης, έδειξαν κάποια μορφή ασύρματης φόρτισης χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ενώ φαίνεται και υποδοχή για τεχνολογία NFC.
Πρέπει να πούμε, όμως, ότι οι πληροφορίες αναφέρονται σε μια πρωτότυπη συσκευή που χρησιμοποιείται δοκιμαστικά από την Apple κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια τέτοια συσκευή θα βγει στην παραγωγή ως iPhone 5.
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια: