Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

μια εφαρμογή που τα αποκαλύπτει όλα!

undefined

Ποιος δεν θα θελε, όταν επισκέπτεται μια πόλη, να δει από κοντά τα πιο κρυφά της αξιοθέατα; Τα σημεία που συνέβηκαν πολιτικά σκάνδαλα, μυστηριώδεις φόνοι, που έζησαν επιφανείς άνθρωποι, που πέρασαν στην ιστορία μέσα από τις σκηνές μιας αξέχαστης ταινίας; Αυτό ακριβώς κάνει το It Happened Here, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες smartphone εφαρμογές -μαζί με το Broadcastr- που έχουμε να δει να κυκλοφορούν, προορισμένη για ταξιδιώτες που δεν ακολουθούν την πεπατημένη.
Περιορισμένη αυτή τη στιγμή μόνο σε 4 μεγάλες αμερικανικές πόλεις – Ουάσινγκτον, Σαν Φρανσίσκο, Λος Αντζελες, Νέα Υόρκη- η εφαρμογή βασίζεται στο Google Maps για να παρουσιάσει και να καθοδηγήσει τους ταξιδιώτες σε ενδιαφεροντα σημεία που βρίσκονται στην περίμετρό τους. Οι κάτοχοι κινητών iPhone και Androids μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή με 3 δολλάρια και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πλήθος γεγονότων και διευθύνσεων σε μία ή περισσότερες από τις πόλεις, ρυθμίζοντας ταυτόχρονα το είδος των πληροφοριών που θέλουν να λαμβάνουν -ιστορικές, pop κουλτούρα, κινηματογράφος, κ.ά. μόνο κάποιες από αυτές ή όλες.
Βραβευμένη σαν μια από τις καλύτερες ταξιδιωτικές εφαρμογές για iPhone, αναμφίβολα θα γινόταν παγκόσμιο hit εάν κάλυπτε πόλεις σε όλο τον κόσμο…[via]

Read more: TECH&TECH: μια εφαρμογή που τα αποκαλύπτει όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: