Δευτέρα, 25 Απριλίου 2011

Ovi Maps Και Nokia Store Έρχονται Στα Windows PhoneΣε πρόσφατη δημοσίευση στο blog της, η Nokia επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά τη δέσμευση της οικοσύστημα του Windows Phone προσφέροντας μια σύντομη ματιά στο τι πρόκειται να ακολουθήσει.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Stephen Elop, σημείωσε ότι η στρατηγική της Nokia έχει "μετατοπιστεί από την κατάσταση ανάπτυξης" σε μια κατάσταση "να θέση τη στρατηγική σε δράση". Μέρος των σχεδίων της Φιλανδικής εταιρίας είναι να φέρει τα δυνατά σημεία της Nokia σε όλα τα μέλη του Windows Phone, και ένα από τα πιο σημαντικά είναι σίγουρα το Ovi Maps.

"H Nokia θα προσφέρει υπηρεσίες τοποθεσίας και χαρτογράφησης στο οικοσύστημα των Windows Phone, με βάση την επιτυχία που είχε με το Ovi Maps", αναφέρει το blog. H εταιρία επίσης σημειώνει ότι θα υπάρχει και ένα "Nokia Application Store" στα Windows Phone. O διευθύνων σύμβουλος συνέχισε λέγοντας ότι η Nokia εργάζεται σκληρά στο τμήμα του hardware, και είπε χαριτολογώντας ότι η εταιρία θα είναι "υπεύθυνη για μελλοντικές διαταραχές στην αγορά".


Πηγή:bgr   [via]

Read more: TECH&TECH: Ovi Maps Και Nokia Store Έρχονται Στα Windows Phone

Δεν υπάρχουν σχόλια: