Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Samsung: Διέρρευσε το... ταχύτατο Galaxy S Plus (I9001)



Η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται να μην εφησυχάζει ποτέ και τροφοδοτεί συνεχώς την αγορά με νέα μοντέλα. Ένα απο αυτά στα οποία επενδύει αρκετά ο κορεάτης κατασκευαστής είναι το Galaxy S Plus το οποίο χτίζει πάνω στο όνομα του “απλού” S και συνεχίζει τη σειρά.

Εφοδιασμένο με τον τελευταίας κοπής μονοπύρηνο Snapdragon ο οποίος λειτουργεί στα 1.4 GHz και με την τελευταία έκδοση του Android OS (2.3) για λειτουργικό, το Galaxy S Plus ελπίζει να κερδίσει το μεριδιό του στην αγορά των smartphones κάτω φυσικά απο το Galaxy S II το οποίο αποτελεί την ναυαρχίδα για το 2011. Εκτός των προαναφερθέντων το S Plus, θα διαθέτει SuperAmoled οθόνη η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 4 ιντσών, κάμερα στα 5 megapixels με δυνατότητα HD βιντεοσκόπησης και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 1650 mAh. Aξίζει να σημειωθεί ότι το καπάκι της μπαταρίας θα είναι μεταλλικό, διορθώνοντας έτσι ένα απο τα σημεία παραπόνων του πρώτου Galaxy S.

Γυρνώντας λίγο στα του επεξεργαστή, ο Qualcomm MSM8255T που θα χρησιμοποιηθεί, είναι ο πιο υψηλά χρονισμένος μονοπύρηνος επεξεργαστής που εφοδιάζει κινητό τηλέφωνο, αλλα η καταναλωσή του παραμένει στα ίδια επίπεδα με τους τωρινούς επεξεργαστές του 1 Ghz. Τέλος, θα συνδυάζεται με το Adreno 205 GPU για τα γραφικά του συστήματος.

Το νέο Galaxy S Plus αναμένεται μέσα στον Απρίλιο σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες κάνοντας μια δυναμική είσοδο μαζί με τα αναμενόμενα Galaxy S II και Galaxy S II Mini.[via]

Read more: TECH&TECH: Samsung: Διέρρευσε το... ταχύτατο Galaxy S Plus (I9001)

Δεν υπάρχουν σχόλια: