Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η Sony Ericsson δημιουργεί το δικό της κανάλι στο Android Market

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα:  sonyericsson_channel_android.jpg Εμφανίσεις:  1 Μέγεθος:  65,9 KB
Η Sony Ericsson, εταιρεία παραγωγής της νέας σειράς κινητών τηλεφώνων Xperia smartphones με Android, έγινε η πρώτη κατασκευάστρια που ιδρύει το δικό της κανάλι στο Android Market, προβάλλοντας συνιστώμενα παιχνίδια και εφαρμογές για τα κινητά της τηλέφωνα.

Η νέα αυτή επιλογή θα υπάρχει στις μελλοντικές συσκευές της εταιρείας και, σταδιακά, θα αρχίσει να εμφανίζεται και στις υφιστάμενες συσκευές με Android. Το νέο κανάλι θα αντικαταστήσει την επιλογή "Εφαρμογές", η οποία θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη μέσω του πλήκτρου "Menu".

Η Sony Ericsson αναμένεται να προσφέρει επίσημες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων plugins για το Timescape, καθώς και συμβατές εφαρμογές και παιχνίδια για τα κινητά της τηλέφωνα. Το κανάλι θα προσφέρει αποκλειστικούς τίτλους, αλλά ταυτόχρονα θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να προωθούν τις εφαρμογές τους στο Android Market.

Τέλος, αναμένεται και άλλοι κατασκευαστές να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Sony Ericsson κάτι που θα προωθήσει επώνυμες εφαρμογές αλλά και το ίδιο το Google Android Market.


Πηγή: The Next Web[via]

Read more: TECH&TECH: Η Sony Ericsson δημιουργεί το δικό της κανάλι στο Android Market

Δεν υπάρχουν σχόλια: