Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

T-Mobile: To Motorola Defy αναβαθμίζεται σε Android 2.2 (Froyo)



Η T-Mobile και η Motorola, ανακοίνωσαν πρόσφατα την επερχόμενη αναβάθμιση της συσκευής Defy, στην έκδοση Android Froyo 2.2. To νέο update είναι διαθέσιμο για τους χρήστες του δικτύου της T-Mobile και -όπως ανακοινώθηκε- προαιρετικό, για αυτό δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιήσουν με την δική τους θέληση εάν το επιθυμούν, χειροκίνητα την λήψη και εγκατάσταση της επόμενης έκδοσης Android. Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο αρχείο της ενημέρωσης έχει μέγεθος περίπου 112 MB, η Motorola προτείνει στους χρήστες της, να προτιμήσουν την αναβάθμιση μέσω σύνδεσης σε δίκτυο WiFi.

Η έκδοση Android 2.2, περιλαμβάνει αρκετά σημεία βελτίωσης και προσθήκες νέων στοιχείων. Στην ενημερωμένη έκδοση μεταξύ άλλων θα βρείτε αύξηση των επιδόσεων σε τομείς που αφορούν την διαχείριση της συσκευής, προσθήκη νέων εφαρμογών και αυξημένες ταχύτητες πλοήγησης μέσω του εγκατεστημένου browser. Ακόμη, προβλέπεται υποστήριξη του Adobe Flash Player 10.1, ενώ πλέον γίνει δυνατή η αποθήκευση εφαρμογών όχι στην μνήμη του τηλεφώνου, αλλά στην κάρτα micro SD με την ανάλογη διαμόρφωση. Αυτόματα θα μπορούν να ενημερώνονται και οι εφαρμογές με την αντίστοιχη ρύθμιση. Η συσκευή, αποκτά την λειτουργία δημιουργίας hotspot δικτύου, όπου θα υποστηρίζονται έως και 5 συσκευές που διαθέτουν δέκτη Wi-Fi.

Ανανεώθηκε επίσης και το user interface καθώς και τα επίπεδα προστασίας/ασφάλειας, τα οποία έχουν αυξηθεί σημαντικά, σύμφωνα πάντα με τους τεχνικούς της Motorola, ενώ προστέθηκε και ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα που δεν είναι άλλο από την δυνατότητα αναζήτησης στο μενού του dialer. Τέλος, στην αρχική οθόνη έχει πραγματοποιηθεί η προσαρμογή τριών νέων παραθύρων, ενώ αποκτάται το δικαίωμα συγχρονισμού επαφών με τις ομάδες κοινωνικών δικτύων στα οποία συμμετέχει ο χρήστης.

Περισσότερες πληροφορίες για το (αν και) πότε θα γίνει διαθέσιμη στη χώρα μας, θα προστεθούν σε αυτό το post, όταν υπάρξουν νεότερα.[via]

Read more: TECH&TECH: T-Mobile: To Motorola Defy αναβαθμίζεται σε Android 2.2 (Froyo)

Δεν υπάρχουν σχόλια: