Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Tever: Μπούρδες όλα, μόνο το iPad 2 αξίζει!




Φωτιές ανάβει με τις τελευταίες του δηλώσεις ο επικεφαλής της Provio (έχει αναπτύξει μεταξύ άλλων τα Happy Pigs, Sim Birds και Birds’ Story), What Ever, αφού στην ουσία έβγαλε όλες τις κονσόλες της αγοράς σκάρτες! Ποια του άρεσε; Το iPad 2!
«Το Wii κάνει μόνο για να στερεώνεις το έπιπλο της τηλεόρασης, αν του φύγει καμιά ρόδα. Είναι δέκα φορές πιο αδύναμο κι απ’ το πρώτο iPad. Χίλιες φορές να παίξω πασιέντζα στον υπολογιστή μου», ξεκίνησε ο Tever, κάνοντας γνωστές εξ αρχής τις προθέσεις του. «Το PS3 αξίζει να το πάρει κανείς μόνο για τις αποκλειστικότητές του αλλά κι αυτές, έχουν βγει σε πολύ καλύτερες εκδόσεις μετέπειτα από τη Gameloft. Όσο για το Xbox 360; Μα σοβαρά, ποιος θα πάρει κονσόλα που πρέπει να πληρώσει έξτρα για να παίξει online», συνέχισε ο CEO της Provio. «Το 3DS στην καλύτερη περίπτωση θα σε στείλει στον οφθαλμίατρο με το υποτιθέμενο 3D του ενώ και από άποψη ισχύος, μιλάμε για ένα πακέτο τριετίας», προχώρησε ο Tever μπαίνοντας στα νερά των handhelds. Για το PSP; Η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Έχει πεθάνει και δεν του το ‘χουν πει»!
Τελικά τι αρέσει στον Tever; Μα φυσικά το iPad 2 του οποίου δηλώνει και αμετανόητος φαν! «Έχω τρία iPad 2 σπίτι μου, χώρια αυτά στη δουλειά. Έβαλα όποιον γνωστό είχα και κατόρθωσα να τα εξασφαλίσω απ’ την πρώτη μέρα κιόλας. Η οθόνη αφής είναι καταπληκτική και έχει πολύ καλύτερη αίσθηση από οποιοδήποτε χειριστήριο. Είναι τόσο υψηλής ποιότητας που κάνει αυτές των άλλων συσκευών που πλασάρονται ως “τελευταίας τεχνολογίας” να δείχνουν προϊστορικές», ξεκαθάρισε και έκλεισε αναρωτώμενος: «Είναι απορίας άξιο πώς οι εταιρείες αυτές λένε ότι καινοτομούν και την ίδια στιγμή απευθύνονται στο ίδιο κοινό. Δείτε πόσος κόσμος δημιουργεί λογαριασμό στο Facebook κάθε μέρα και πόσοι πετούν τα λεφτά τους για κάποια κονσόλα».[via]

Read more: TECH&TECH: Tever: Μπούρδες όλα, μόνο το iPad 2 αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: