Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

XDA Developers: Σε Alpha το Sence 3.0 για Desire HDΤο νέο Sense UI της HTC είναι σίγουρα εντυπωσιακό σε εμφάνιση και ευκολία και αναβαθμίζει αισθητικά τις συσκευές της ταιβανέζικης εταιρείας αλλά δυστυχώς θα εξοπλίζει μόνο τις νέες συσκευές που θα βγούνε στην αγορά το προσεχές διάστημα.

Εδώ έρχονται οι γνωστοί xda-developers που κατά το παρελθόν έχουν ξεκλειδώσει τις πραγματικές δυνατότητες των smarthphones. To porting ή αλλιώς η μεταφορά του νέου περιβάλλοντος Sense έχει ήδη ξεκινήσει, ξεκινώντας με το Desire HD.

Δυστυχώς το port είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο και όποιος το δοκιμάζει βλέπει ότι δεν έχει πλέον κάμερα και η ανάλυση δεν είναι απόλυτα πετυχημένη καθώς το Desire HD έχει μικρότερη ανάλυση από το Sensation που εφαρμόστηκε το Sense UI.

Την ίδια στιγμή, οι developers συνεχίζουν το τεστάρισμα των συσκευών και πλέον και το HD2 απέκτησε Sense UI που έρχεται μαζί με μια ανολοκλήρωτη εγκατάσταση του Android 2.3.3. Όποιος επιθυμεί μπορεί να δει περισσότερα εδώ και στο βίντεο που ακολουθεί.[via]

Read more: TECH&TECH: XDA Developers: Σε Alpha το Sence 3.0 για Desire HD

Δεν υπάρχουν σχόλια: