Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πάνω από 200,000 προπαραγγελίες για τo Galaxy S II

undefined

Έχοντας μπει δυναμικά στο «παιχνίδι», η Samsung δείχνει να μην αστειεύεται καθόλου αφού για πρώτη φορά φέτος προμηθεύει ταυτόχρονα τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Νότια Κορέα με το ανερχόμενο μοντέλο Galaxy S II. Σύμφωνα με την Κορεάτικη ημερήσια εφημερίδα Chosun οι τρεις πάροχοι, SK Telecom, LG U+ και KT συνολικά έλαβαν από τους πελάτες τους πάνω από 200,000 προπαραγγελίες.

Μόνο η SK Telecom έλαβε πάνω από 160,000 προπαραγγελίες μόλις μέσα σε πέντε ημέρες, δηλαδή σχεδόν ένα Galaxy S II ανά δύο δευτερόλεπτα. Η LG U+ επιβεβαίωσε πως παρέλαβε από τους πελάτες της πάνω από 30,000 προπαραγγελίες και το υπόλοιπο μέχρι να συμπληρωθούν οι 200,000 συσκευές για την πρώτη γραμμή παραγωγής, φαίνεται ότι ανήκει στην KT, αφού η ίδια η εταιρεία δεν έδωσε στοιχεία για τις προπαραγγελίες που δέχθηκε.

Όπως όλα δείχνουν, η Samsung θα φτάσει εύκολα το στόχο που έθεσε στις αρχές της χρονιάς δηλώνοντας πως υπολογίζει να έχει προμηθεύσει την αγορά με πάνω από 10 εκατομμύρια Galaxy S II μέχρι το τέλος του έτους. [via]

Read more: TECH&TECH: Πάνω από 200,000 προπαραγγελίες για τo Galaxy S II

Δεν υπάρχουν σχόλια: