Κυριακή 15 Μαΐου 2011

35% των Χρηστών Smartphone τα Χρησιμοποιούν Πριν Σηκωθούν από το Κρεβάτι

Ξέρουμε όλοι πόσο εύκολο είναι να κολλήσουμε με κάτι στο κινητό μας. Απ'ότι φαίνεται, πολλοί χρήστες δεν μπορούν καν να σηκωθούν από το κρεβάτι το πρωί, αν πρώτα δεν ελέγξουν το αγαπημένο τους κινητό τηλέφωνο.
Έρευνα που διενήργησε η Ericsson, έδειξε ότι το 35% των χρηστών iPhone και Android συσκευών στις ΗΠΑ, χρησιμοποιούν εφαρμογές (ανεξάρτητες από φωνητικές κλήσεις) πριν καν σηκωθούν από το κρεβάι το πρωί. Ποια είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή; Το μαντέψατε, το Facebook.
Άλλες δημοφιλής ώρες που χρησιμοποιείται το Facebook από το κινητό; Μετά το πρωινό ξύπνημα, στο μεσημεριανό, αργά το απόγευμα, το βραδάκι, αργά το βράδυ. Δηλαδή, συνέχεια, εκτός από το διάστημα που δουλεύουν. Η Ericsson, επίσης ανακάλυψε ότι αυτές καθ΄αυτές οι εφαρμογές είναι πιο σημαντικές από το τηλέφωνο. Και το ονομάζουν αυτό, η "κουλτούρα της εφαρμογής".
Άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες από την έρευνα είναι ότι οι καταναλωτές δείχνουν σχεδόν το ίδιο ενδιαφέρον για την αγορά ταμπλέτας (13%) και την αγορά φορητού υπολογιστή (κατά 16%), ενώ αυτοί που δείχνουν ενδιαφέρον για την αγορά επιτραπέζιου υπολογιστή είναι λιγότεροι (12%). Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η χρήση του κινητού σε διάφορες ώρες τις ημέρας (για χρήσης μη φωνητικών κλήσεων).
undefined
Πηγή: Slashgear   [via]

Read more: TECH&TECH: 35% των Χρηστών Smartphone τα Χρησιμοποιούν Πριν Σηκωθούν από το Κρεβάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια: