Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Έρχεται Android 3.1 με 720p βίντεο;

Έρχεται Android 3.1 με 720p βίντεο;

Όπως φαίνεται, η επόμενη έκδοση του Honeycomb θα αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες των Tegra 2 επεξεργαστών για αναπαραγωγή βίντεο.
Είναι πιθανό να θυμάστε τις δηλώσεις της Adobe πως το Honeycomb δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του Flash 10.2. Απ' ό,τι φαίνεται λοιπόν, η εταιρεία βρήκε τη λύση στο Android 3.1. Ουσιαστικά, πρόκειται για επιβεβαιωμένες πληροφορίες που αναφέρουν πως μια νέα build του Android βρίσκεται "καθ' οδόν" και –όπως και την τελευταία φορά- θα χρειαστείτε το software αυτό για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η ισχύς της Tegra 2. Με λίγη τύχη, λοιπόν, η αναπαραγωγή βίντεο σε 720p θα γίνεται χωρίς να… σας βγαίνουν τα μάτια.
Τέλος, να τονίσουμε πως σήμερα έγινε ένα update για το item αυτό στο Android Market που ανέφερε επί λέξει:" requires an upcoming release of Android 3" αντί του αναμενόμενου "Android 3.1," – δεν είναι επομένως σαφές κατά πόσον το αρχικό νούμερο είναι ανακριβές ή Adobe αντιμετώπισε τελικά κάποιο πρόβλημα με το θέμα αυτό.[via]



Read more: TECH&TECH: Έρχεται Android 3.1 με 720p βίντεο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: