Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Apple: Νέα αναβάθμιση του iOS (4.3.3) αναμένεται σύντομα


Ελάχιστες μόλις εβδομάδες από την επίσημη διάθεση της έκδοσης 4.3.2 στους χρήστες, η Apple φαίνεται πως ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη έκδοση 4.3.3 του iOS, η οποία αναμένεται να διορθώσει - κυρίως- το θέμα της καταγραφής δεδομένων τοποθεσίας που αναφέραμε σε παλαιότερη είδηση.

Σύμφωνα με το BGR το συγκεκριμένο update αναμένεται να διορθώσει το θέμα της καταγραφής δεδομένων τοποθεσίας από τον GPS/WLAN δέκτη της συσκευής, αποθηκεύοντάς τα σε αρχείο μεγαλύτερου μεγέθους, περιορίζοντας τον αριθμό των στοιχείων που αποθηκεύει.

Σύμφωνα με το ίδιο site, τα δεδομένα του αρχείου θα κρυπτογραφούνται σε περίπτωση νέας αναβάθμισης της συσκευής σε άλλη έκδοση του iOS, ενώ δεν θα κρατάει πλέον ασφαλή αντίγραφα του αρχείου. Για τον ίδιο λόγο, το αρχείο θα διαγράφεται από τη μνήμη της συσκευής, σε περίπτωση που ο χρήστης επιλέξει να απενεργοποιήσει τον GPS δέκτη του iPhone/iPad2.

Εκτός από το συγκεκριμένο θέμα με τα δεδομένα τοποθεσίας (GPS data), η νέα αναβάθμιση αναμένεται - σύμφωνα με την Apple πάντα- να βελτιώσει την αυτονομία της συσκευής και την κατανάλωση ενέργειας, καθώς και να διορθώσει άλλα μικρά bugs της προηγούμενης. Όπως πάντα, θα ενημερωθείτε όταν διατεθεί επίσημα από την Apple, αν θέλετε βέβαια να ξαναπεράσετε τη διαδικασία του upgrade...

Όπως πάντα, για jailbreak δυνατότητα... ούτε λόγος να γίνεται μέχρι στιγμής.[via]

Read more: TECH&TECH: Apple: Νέα αναβάθμιση του iOS (4.3.3) αναμένεται σύντομα

Δεν υπάρχουν σχόλια: