Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Apple- χρησιμοποιεί iPad για να επιδείξει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της

Η Apple αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο επίδειξης των χαρακτηριστικών από τα προϊόντα της, μέσα στα καταστήματά της, υιοθετώντας τα iPad γι' αυτό το σκοπό."

Αν και πολύς θόρυβος έγινε τις τελευταίες ημέρες για την αναβάθμιση των καταστημάτων της Apple και την επέτειο των δέκα χρόνων από την δημιουργία τους, από τις ιστοσελίδες που ασχολούνται με σχετικές φήμες, ως συνήθως η εταιρία έρχεται να κατευνάσει τις υπερβολές και επί της ουσίας να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών στα καταστήματά της. Έτσι λοιπόν η Apple αποφάσισε να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό τρόπο επίδειξης των χαρακτηριστικών των προϊόντων της, δηλ. σχετικά μίνι σταντ που αναγράφουν τις σχετικές λεπτομέρειες δίπλα από κάθε προϊόν, με μια πιο διαδραστική μέθοδο, τοποθετώντας iPad.

Τα συγκεκριμένα iPad που παίζουν πλέον τον ρόλο των σταντ, και βρίσκονται δίπλα από κάθε προϊόν Apple στα καταστήματά της, περιλαμβάνουν διάφορες λειτουργίες, όπως αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το εκάστοτε προϊόν, την δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των μοντέλων, ή να ζητηθεί ηλεκτρονικά η βοήθεια ενός υπαλλήλου, προκειμένου να έρθει να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Οι συγκεκριμένες συσκευές, εξυπηρετούν μόνο αυτό τον σκοπό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως iPad, αφού το κουμπί Home είναι απενεργοποιημένο.

Στην προσπάθειά της να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο της υπηρεσίες της η Apple στα καταστήματά της, αναβάθμισε και την σχετική εφαρμογή που είναι διαθέσιμη δωρεάν για το iPhone. Μέσω της εφαρμογής πλέον ο χρήστης έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει BTO παραγγελίες σε υπολογιστές Mac, ενώ η εφαρμογή προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες υποστήριξης, όταν βρίσκεται εντός του καταστήματος, όπως το κλείσιμο ραντεβού με την Genius Bar κ.ο.κ.

Χωρίς ιδιαίτερες δάφνες, περικοκλάδες και άλλα σιτηρά, η Apple βελτιώνει με αυτές τις μικρές προσθήκες την ήδη μοναδική εμπειρία των χρηστών στα καταστήματά της.

Read more: TECH&TECH: Apple- χρησιμοποιεί iPad για να επιδείξει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της

Δεν υπάρχουν σχόλια: