Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Apple: Καθυστέρηση της παραγωγής του iPad2


Εν αναμονή βρίσκεται η εξέλιξη της υπόθεσης σχετικά με την εκδήλωση πυρκαγιάς που σημειώθηκε λίγες ημέρες πριν, σε εργοστάσιο της Foxconn, στο οποίο υπάρχει και γραμμή παραγωγής των μοντέλων iPad 2 της Apple. Από την εν λόγω υλική καταστροφή, η εταιρεία προβλέπεται να αλλάξει γραμμή πλεύσης στο χρονοδιάγραμμα της, καθώς θα σημειωθούν ορισμένες καθυστερήσεις στις προμήθειες συσκευών iPad, για 1-2 εβδομάδες, στην αγορά των ΗΠΑ.

Στην πόλη Chengdu, στα Νότια της Κίνας, φιλοξενείται το συγκεκριμένο εργοστάσιο και είναι γνωστό για το γεγονός ότι εκεί κατασκευάζονται και τα iPad της Apple. H ενημέρωση του συμβάντος, οφείλεται σε ερασιτεχνικό βίντεο ενός πολίτη και όχι από επίσημη ανακοίνωση της ίδια της εταιρείας. Μέχρι στιγμής, οι πρώτες αναφορές που διέρρευσαν, αναφέρονται σε πιθανή έκρηξη που ίσως την προκάλεσε μια ειδική λεπτή σκόνη που χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό για την κατασκευή συσκευών, η οποία για άγνωστο αίτιο, αναφλέχθηκε.

Το μόνο που απομένει, είναι να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση της Apple για την όλη κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες, σχετικά με το ζήτημα της εν λόγω πυρκαγιάς.[via]

Read more: TECH&TECH: Apple: Καθυστέρηση της παραγωγής του iPad2

Δεν υπάρχουν σχόλια: